Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Εξπρές» αλλαγή του καιρού, στα δυτικά, μέσα στην εβδομάδα

«Εξπρές» αλλαγή του καιρού, στα δυτικά, ...

Πότε να πάρετε ομπρέλα

Ο Σάκης Αρναούτογλου κάνει λόγο για «εξπρές αλλαγή» του καιρού από την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου με βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.
Τον καιρό για αύριο Τρίτη 7 Νοεμβρίου παρουσίασε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, προαναγγέλλοντας... νέα κακοκαιρία εξπρές.

Την Τρίτη θα επικρατήσει λιακάδα αλλά θα σημειωθούν και κάποιες πρωινές τοπικές ομίχλες. Αραιές συννεφιές θα έχουμε στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι και την ανατολική Κρήτη πριν το μεσημέρι, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα θα επεκταθούν και στα βόρεια.

 Οι άνεμοι θα είναι πολύ εξασθενημένοι - μάλιστα κατά τόπους θα επικρατήσει και άπνοια - και δεν θα ξεπεράσουν τα 2 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές.

 Η Αττική θα έχει ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και λίγες αραιές συννεφιές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι εξασθενημένοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη και στη Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με πιθανότητα για περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και τη νύχτα θα επικρατήσουν αραιές συννεφιές. Οι άνεμοι αρχικά βόρειοι-βορειοδυτικοί στα 3 με 4 μποφόρ, μετά το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 13 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Αλλαγή εξπρές του καιρού θα έχουμε την Τετάρτη που θα επηρεάσει κυρίως τα δυτικά και τα βόρεια όπου θα σημειωθούν βροχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις