Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βόλος - βίντεο: Η στιγμή της παράσυρσης του βρέφους και του παππού

Βόλος - βίντεο: Η στιγμή της παράσυρσης ...

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής, η αιτία θανάτου του βρέφους είναι η βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Συνταρακτικό βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης του 53χρονου και του βρέφους που είχε στην αγκαλιά του από τη μηχανή, το βράδυ του Σαββάτου, στο Βόλο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Δείτε το συνταρακτικό βίντεο

Το περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου. Όπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσίευσε το Mega, η μοτοσυκλέτα κινείται με μεγάλη ταχύτητα και χτυπάει σφοδρά τον παππού με το εγγόνι στα χέρια του. Ο παππούς πέφτει κάτω ενώ το 4 μηνών βρέφος πέφτει και κυλιέται μερικά μέτρα πιο κει. Η γιαγιά του τρέχει να το σηκώσει και να το πάρει αγκαλιά.

 Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής, η αιτία θανάτου του βρέφους είναι η βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η οποία προήλθε από την πτώση του στην άσφαλτο.

Ο 33χρονος οδηγός που κατηγορείται για κακούργημα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Ισχυρίστηκε πως έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει, να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να ανατραπεί και να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα. Ο 33χρονος έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή του συνέχισε να κινείται, χωρίς τον αναβάτη, για άλλα 70- 100 μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος.

Σε σοκ ο Βόλος

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κατηγορία που τον βαραίνει είναι της επικίνδυνης οδήγησης -υπάρχει μάρτυς που κατέθεσε ότι είδε τον αναβάτη της μηχανής να κάνει ελιγμούς επί της οδού Ιάσονος, πολύ πριν φτάσει στο μοιραίο σημείο του τροχαίου- και με βάση το νέο ΠΚ και με το άρθρο 290 εδάφιο δ. εφόσον προέλθει θάνατος, η κατηγορία είναι κακουργηματική. Στον οδηγό έγινε έλεγχος για κατανάλωση αλκοόλ, τα αποτελέσματα ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο παππούς έβαζε το μωρό στο καρότσι όταν τους χτύπησε η μηχανή

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 10 το βράδυ του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Αντωνοπούλου με Ιάσονος στο κέντρο του Βόλου, όταν ο παππούς έβγαζε από το αυτοκίνητο το κοριτσάκι τεσσάρων μηνών για να την τοποθετήσει στο καρότσι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις