Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αφιερωμένο στην εκλιπούσα ηθοποιό της Αμερικανικής τηλεόρασης Σούζαν Σόμερς το νέο τεύχος του People

Αφιερωμένο στην εκλιπούσα ηθοποιό της Αμ...

Η θρυλική και λαμπερή ηθοποιός και συγγραφέας έσβησε στα 77 της χρόνια στις 15 Οκτωβρίου 2023

Με εξώφυλλο την θρυλική Αμερικανίδα ηθοποιό, κυρίως της τηλεόρασης αλλά και συγγραφέα και επιχειρηματία στον τομέα της υγείας και του wellness, Susan Somers που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή, στις 15 Οκτωβρίου 2023 στα 77 της χρόνια, μία μέρα μάλιστα πριν τα γενέθλια της, κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Αμερικανικού περιοδικού People.

Στο συγκεκριμένο τεύχος (30 Οκτωβρίου 2023) με τίτλο «A brave beautiful life – μία γενναία, όμορφη ζωή», ο σύζυγος της Susan Somers, ο Alan Hamel καθώς και συμπρωταγωνιστές της μίλησαν για την αγαπητή & λαμπερή ηθοποιό η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο του μαστού για 23 χρόνια. Η Σόμερς είχε γίνει γνωστή ως Chrissy Snow στο «Three's Company» (1977–1981) και ως Carol Foster Lambert στη σειρά "Step by Step" (1991–1998).

Η Σούζαν Σόμερς πέθανε νωρίς το πρωί της Κυριακής 15/10/2023. H ανακοίνωση εκπροσώπου της όπως έγραψε το σάιτ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Σούζαν Σόμερς πέθανε ειρηνικά στο σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Οκτωβρίου. Επέζησε από μια επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού για περισσότερα από 23 χρόνια».

«Η Σούζαν ήταν περιτριγυρισμένη από τον αγαπημένο σύζυγό της, Άλαν [Χάμελ], τον γιο της, Μπρους, και τη στενή οικογένειά της».

Αξίζει να προσθέσουμε πως η Καλιφορνέζα Somers έγραψε πάνω από 25 βιβλία μεταξύ των οποίων 2 αυτοβιογραφίες, 4 βιβλία με δίαιτες και ένα βιβλίο ποίησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight