Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαγούλα: Απειλές καταγγέλλει η μητέρα της 8χρονης μετά τη δημοσιοποίηση του θρίλερ της αρπαγής

Μαγούλα: Απειλές καταγγέλλει η μητέρα τη...

Όλα όσα περιγράφει

«Δυο ώρες έκανε το παιδί μου να συνέλθει», δηλώνει  η μητέρα του 8χρονου κοριτσιού που λίγο έλειψε να πέσει θύμα αρπαγής στην Μαγούλα την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, καταγγέλλοντας επίσης ότι ένας άγνωστος απείλησε τηλεφωνικά μια φίλη της, επειδή έκανε ανάρτηση για το περιστατικό στα social media.

Η μητέρα του παιδιού περιέγραψε όσα έζησε το 8χρονο κορίτσι πριν από λίγες ημέρες στη μέση του δρόμου στη Μαγούλα, που παρ’ ολίγον να πέσει θύμα αρπαγής, όταν ένας άγνωστος άνδρας προσπάθησε να την βάλει μέσα στο αυτοκίνητο του.

«Η κόρη μου γύρισε στο σπίτι κατατρομαγμένη. Δεν ήξερα τι της είχε συμβεί. Πέρασαν 2 ώρες για να συνέλθει από το σοκ και να μας πει όσα εφιαλτικά έζησε», δηλώνει στο newsit.gr η μητέρα και αναφέρει όλα όσα της είπε η κόρη της για το σοκαριστικό περιστατικό στον Νέο Πόντο.

«Μου είπε η κόρη μου πως την πλησίασε ένα αυτοκίνητο. Άνοιξε το παράθυρο και της είπε “έλα μέσα να σε πάω σπίτι”. H κόρη μου έκανε βήματα πίσω και του είπε πως δεν θέλει αλλά εκείνος επέμεινε και της είπε “έλα να σε πάω σπίτι. Μην αγχώνεσαι”», περιγράφει η μητέρα της.

«To παιδί μου έχασε την μιλιά της και του έκανε αρνητικό νεύμα με το κεφάλι. Όταν αυτός είδε πως το παίδι μου πάει προς τα πίσω, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και της είπε “έλα να σε βάλω εγώ μέσα”. Tότε το παιδί μου άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση», εξιστορεί η μητέρα.

Το κορίτσι περιέγραψε στη μητέρα της τα χαρακτηριστικά του άνδρα αλλά και του αυτοκινήτου. «Όταν η μικρή ηρέμησε, πήγαμε μια βόλτα στην γειτονιά για να μου δείξει περίπου με τι μοιάζει το αυτοκίνητο αυτού του ανθρώπου. Αυτός δεν είχε προφορά, μιλούσε άψογα Ελληνικά. Αυτό το καταλάβαμε και από τις απειλές στην φίλη μου όταν την πήρε τηλέφωνο».

Λίγο μετά το περιστατικό, στενή φίλη της μητέρας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος έκανε ανάρτηση στα social media για το περιστατικό και δέχτηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα απο τον δράστη.

«Λίγες ώρες αφότου έκανε η φίλη μου την ανάρτηση την πήρε ένας άγνωστος αριθμός στο κινητό και την απείλησε. Της είπε πως αν δεν κατεβάσει την ανάρτηση θα της κάνει κακό, την έβρισε χυδαία και απείλησε την ζωή της. Η φίλη μου, επειδή ήταν υποψήφια στις πρόσφατες εκλογές, πιστεύει ότι ο δράστης είναι απο την περιοχή για αυτό είδε τόσο άμεσα την ανάρτηση της».

Οι αστυνομικές Αρχές εχουν ενημερωθεί και ερευνούν και την τηλεφωνική απειλή.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις