Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Παραμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Παραμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Τρίτη

Με τοπικές νεφώσεις σε μεγάλο μέρος της χώρας θα κυλήσει ο καιρός.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά

Σήμερα Σάββατο αρχικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Από το μεσημέρι στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές οι νεφώσεις θα αυξηθούν. Το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και πιθανόν να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στα δυτικά 6 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22-10-2023
 Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά μέχρι το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και πιθανόν να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην περιοχή μας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά από τα βόρεια σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή με εξαίρεση στα βορειοδυτικά που θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23-10-2023
 Στα δυτικά πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα αυξηθούν στα βόρεια ηπειρωτικά και είναι πιθανό στα ορεινά να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και πιθανόν να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ με μικρή ενίσχυση το απόγευμα. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 24-10-2023
 Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα αυξηθούν αρχικά στα βόρεια και σταδιακά στις υπόλοιπες περιοχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και πιθανόν να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις