Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό- ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστιν...

Οι συμμετέχοντες να κρατούν πανό και να φωνάζουν συνθήματα

Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό πραγματοποιήθηκε, στην πλατεία Γεωργίου, με τους συμμετέχοντες να κρατούν πανό και να φωνάζουν συνθήματα και ακολούθησε ειρηνευτική πορεία στους δρόμους της Πάτρας.

«Αμέριστη συμπαράσταση στον Παλαιστινιακό λαό που διεκδικεί το δικαίωμα του να έχει τη δική του πατρίδα, το δικό του κράτος, ανεξάρτητο και κυρίαρχο, δίπλα στο Ισραήλ, στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το παρών έδωσαν, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, κόμματα και παρατάξεις και σύλλογοι. 

Παρούσα και η δημοτική αρχή

Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, μέλη της Δημοτικής Αρχής, συμμετείχαν, σήμερα το απόγευμα, στη συγκέντρωση και στην πορεία συμπαράστασης προς τον λαό της Παλαιστίνης, που διοργάνωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο στην πλατεία Γεωργίου.

Οι συγκεντρωμένοι διαδήλωσαν την συμπαράστασή τους στη διεκδίκηση και στο δικαίωμα των Παλαιστινίων να έχουν τη δική τους πατρίδα και κράτος, ανεξάρτητο και κυρίαρχο, δίπλα στο Ισραήλ, στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις