Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός και bullying σε 17χρονο – “Γονάτισε, αλλιώς θα σε μαχαιρώσουμε”-ΒΙΝΤΕΟ

Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός και bullying σε...

Ειδοποίησε τον πατέρα και τον θείο του, οι οποίοι επιτέθηκαν στους μαθητές που τον απειλούσαν

Αυξάνονται τα περιστατικά βίας και εκφοβισμού μεταξύ ανηλίκων στη χώρα μας, ακόμα και μέσα σε σχολικούς χώρους, με τα στοιχεία, αλλά και τα ντοκουμέντα που βλέπουν διαρκώς το φως της δημοσιότητας, να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά.

Πρόσφατα έγινε γνωστή μία ακόμη περίπτωση ξυλοδαρμού και bullying με θύμα έναν 17χρονο, ο οποίος χτυπήθηκε από 16χρονους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ της Λαμίας.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος δέχτηκε, αρχικά, bullying και σωματικά χτυπήματα μέσα στο σχολείο, ενώ στη συνέχεια, κατά το σχόλασμα, τον ξυλοφόρτωσαν έξω από το σχολικό συγκρότημα.

 Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο 17χρονος μαθητής να μεταφέρει τα όσα έγιναν σε συγγενικά του πρόσωπα, με τους τελευταίους να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και να επιτίθενται στους 16χρονους, υποστηρίζοντας ότι απειλούσαν το παιδί.

Το χρονικό
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το MEGA, όλα ξεκίνησαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, όταν δύο 16χρονοι φέρονται να απαίτησαν από 17χρονο συμμαθητή τους να γονατίσει μπροστά τους και να φιλήσει τα παπούτσια τους, για να δηλώσει υποταγή, απειλώντας τον πως το σχετικό βίντεο θα ανέβει στα social media για να διασυρθεί.

Συγκεκριμένα, οι 16χρονοι είπαν στον μαθητή «ή θα γονατίσεις να προσκυνήσεις για να σε τραβήξουμε βίντεο και θα το ανεβάσουμε στα social media ή θα σε μαχαιρώσουμε», με τον 17χρονο να αντιδρά.

Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει ο 17χρονος, τα μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν στον ίδιο και την παρέα του, με τον μαθητή της Β’ Λυκείου να ειδοποιεί τον πατέρα και τον θείο του.

Λίγη ώρα μετά, στην οδό Υψηλάντη στο κέντρο της Λαμίας, πατέρας και θείος έπιασαν στα χέρια τους, τους δύο 16χρονους, και τους χτύπησαν.

Όπως λέει ο δικηγόρος του πατέρα, οι τόνοι δεν ανέβηκαν με ευθύνη του πελάτη του. «Στο δρόμο όταν είδαν την παρέα αυτή, πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να μιλήσουν με τα παιδιά αυτά, εκεί υπήρξε μία μικρή συμπλοκή».

Ο ένας από τους 16χρονους που δέχτηκε επίθεση, είπε αργότερα στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε χτυπήματα αναίτια.

Τα βίντεο βρίσκονται ήδη στα χέρια της αστυνομίας που συνεχίζει την έρευνα, με την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης να παραμένει ανάστατη από τις σκηνές βίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις