Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χαράλαμπος Μπονάνος: "Η εμπιστοσύνη σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε"

Χαράλαμπος Μπονάνος: "Η εμπιστοσύνη...

H δήλωσή του μετά την επανεκλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη και την πρώτη θέση στον συνδυασμό του

Ο Χαράλαμπος Μπονάνος σε δήλωσή του μετά την επανεκλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη και την πρώτη θέση στον συνδυασμό του αναφέρει:

"Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους με τίμησαν με την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους. Και μπορεί το ευχαριστώ σαν λέξη, να μην φτάνει, όμως είναι τόσο αυθόρμητο και βαθιά από την ψυχή μου, που αγκαλιάζει όλους εσάς που πιστέψατε στη δουλειά μας και στις αξίες μας.

Η εμπιστοσύνη σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να αλλάξουμε τα πράγματα , χωρίς όμως να αλλάξουμε χαρακτήρα. 

Η επιτυχία μας γεμίζει με μεγάλες ευθύνες αλλά και με ελπίδα ότι η προσπάθεια αναγνωρίζεται και εκτιμάται από ώριμους πολίτες που ξέρουν να ξεχωρίζουν και να ανταμείβουν.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που εξελέγησαν, αλλά και σε όλους αυτούς που συμμετείχαν σε αυτήν την εκλογική διαδικασία. Όλοι μαζί θα σχεδιάσουμε υπεύθυνα, θα διεκδικήσουμε συλλογικά, θα παρέμβουμε αποφασιστικά, για να φτιάξουμε το μέλλον που αξίζει στους πολίτες της Περιφέρειάς μας". 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις