Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αμερικανίδα σταρ Τζέσικα Τσάστεϊν, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ του Μαρακές

Η Αμερικανίδα σταρ Τζέσικα Τσάστεϊν, πρό...

Το φετινό Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2023 στο Μαρόκο που τον Σεπτέμβριο χτυπήθηκε από καταστροφικό σεισμό

Η 46χρονη Αμερικανίδα Τζέσικα Τσάστεϊν - Jessica Chastain θα είναι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαρακές που θα διεξαχθεί από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2023 στο Μαρόκο.

Το διάσημο Φεστιβάλ, το οποίο δημιουργεί χιλιάδες τοπικές θέσεις εργασίας και αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για τον Μαροκινό λαό, έχοντας φιλοξενήσει μεγάλα αστέρια του κινηματογράφου κατά το παρελθόν, διοργανώνεται στον απόηχο του καταστροφικού σεισμού που έπληξε το Μαρόκο τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το Variety.

Πολλοί σκηνοθέτες και ηθοποιοί αναμένεται να παρευρεθούν στο Φεστιβάλ του Μαρακές στο διαγωνιστικό τμήμα του οποίου συμμετέχουν 14 ταινίες.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέσικα Τσαστέιν - Jessica Chastain, να θυμίσουμε πως στην απονομή των Όσκαρ του 2022, έλαβε το Βραβείο καλύτερου Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Τα Μάτια της Τάμι Φέι» (The Eyes of Tammy Faye)", όπου υποδύθηκε ένα υπαρκτό πρόσωπο, την ευαγγελίστρια, τραγουδίστρια και συγγραφέα Τάμι Φέι Μέσνερ. Η κοκκινομάλλα Τσαστέιν είχε υπάρξει άλλες δύο φορές υποψήφια για το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, με το φιλμ «Υπηρέτριες» και με το «Zero Dark Thirty».

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight