Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφαγε 160 καυτερές πιπεριές και έσπασε το ρεκόρ γκίνες

Έφαγε 160 καυτερές πιπεριές και έσπασε τ...

Αυτό θα πει γερό στομάχι

O Gregory Barlow έφαγε 160 καυτερές πιπεριές και κατάφερε να μπει στο βιβλίο γκίνες.

 Με1,64 εκατομμύρια μονάδες καυστικότητας στην κλίμακα Σκόβιλ οι πιπεριές Carolina Reaperθεωρούνται οι πιο καυτερές στον κόσμο.

 O Greg Barlow αφού εξοικειώθηκε με το κάψιμο προσέγγισε το League of Fire, που κατατάσσει τους πιο καλύτερους καταναλωτές καυτερών στον κόσμο.

 «Αποφάσισα ότι ήθελα να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Οι άνθρωποι που το οργανώνουν αυτό, η League of Fire, είπαν ότι θα πρέπει να αποδείξω τις ικανότητες μου συμμετέχοντας σε μικρότερες προκλήσεις. Οι προκλήσεις θα μου έδιναν κάποιους πόντους, αλλά θα έπρεπε να κάνω πολλές. Έτσι αποφάσισα να κάνω τη μεγαλύτερη, την πιο τρελή πρόκληση, τρώγοντας έναν κουβά Carolina Reaper», είπε ο Gregory Barlow.

 «Δεν μου αρέσει το τσίλι και δεν προπονούμαι. Αυτό το πράγμα πονάει! Γιατί να φάω περισσότερο από όσο πρέπει; Ρώτησα έναν γιατρό πριν κάνω το παγκόσμιο ρεκόρ. Το προηγούμενο ρεκόρ, που κατείχε ένας Αμερικανός, ήταν 121 πιπεριές και εγώ κατάφερα να φάω 160 (953 γρ.). Είμαι πολύ στεναχωρημένος που δεν έφαγα 1 κιλό, αλλά δεν ήθελα να μου κάτσουν στο στομάχι μου» τόνισε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις