Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 16/11 στη χώρα μας η ταινία "The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών & των Φιδιών"

Στις 16/11 στη χώρα μας η ταινία "T...

Το φιλμ το αναμένουμε για προβολή και στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε

Το νέο διαφημιστικό τρέιλερ και η νέα αφίσα της ταινίας «The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών & των Φιδιών - The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes» σε σκηνοθεσία του Francis Lawrence, δόθηκαν στη δημοσιότητα ενόψει της εξόδου της ταινίας στις αίθουσες.

Το φιλμ θα ντεμπουτάρει στις ΗΠΑ στις 17 Νοεμβρίου 2023 και στη χώρα μας στις 16 Νοεμβρίου σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ. Το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Ο 52χρονος Francis Lawrence έχει σκηνοθετήσει το «I Am Legend» (2007), το ρομαντικό δράμα «Water for Elephants» (2011), 4 από τα 5 φιλμ της κινηματογραφικής σειράς των Hunger Games καθώς και το κατασκοπικό θρίλερ «Red Sparrow» (2018) με την Τζένιφερ Λόρενς.

Το σενάριο στο «The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών & των Φιδιών» συνυπογράφουν οι Michael Lesslie, Michael Arndt, Suzanne Collins & είναι βασισμένο στη σειρά βιβλίων της Suzanne Collins.

Πρωταγωνιστούν οι: Rachel Zegler, Tom Blyth, Hunter Schafer, Viola Davis, Peter Dinklage, Jason Schwartzman.

Η νέα αυτή ταινία «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes» είναι όπως διαβάσαμε, prequel στο δυστοπικό περιπετειώδες θρίλερ «The Hunger Games» (2012) που είχε σκηνοθετήσει ο Γκάρι Ρος και είχε πρωταγωνιστήσει η βραβευμένη με Όσκαρ, Τζένιφερ Λόρενς. Συνολικά είναι η 5η ταινία του franchise The Hunger Games.

Η Rachel Zegler του “West Side Story” του Στίβεν Σπίλμπεργκ, πρωταγωνιστεί ως Lucy Gray Baird, και είναι ο επιλεγμένος φόρος της Περιοχής 12 που θα παλέψει για την επιβίωσή της στην αρένα, στους 10ους Αγώνες Πείνας.

Όμως ο Tom Blyth ως μέντορας της, ο οποίος υποδύεται τον Coriolanus Snow, βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στα καθήκοντά του στην Κάπιτολ και τα συναισθήματα που αναπτύσσει σταδιακά για εκείνη.

Η νέα αυτή ταινία της Lionsgate Films, με διάρκεια 157 λεπτά αναμένεται με ενδιαφέρον από τους φαν των φιλμ «Αγώνες Πείνας» αλλά και του είδους του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture