Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεσπά η μητέρα του 12χρονου που τον χτύπησε συμμαθητής του και του έσπασε τα δόντια

Πάτρα: Ξεσπά η μητέρα του 12χρονου που τ...

Σοκαριστική επίθεση δέχθηκε ένας 12χρονος μαθητής μέσα στο σχολείο του

Ένα 12χρονο αγόρι σε σχολείο της Πάτρας έπεσε θύμα μιας βίαιης και σοκαριστικής επίθεσης από συμμαθητή του, ο οποίος τον χτύπησε και του έσπασε δύο δόντια.

Το παιδί δέχθηκε επίθεση από συνομήλικό του, ο οποίος τον ακινητοποίησε από το κεφάλι, τον πέταξε σε πεζούλι και ο άτυχος έφηβος έπεσε με το στόμα στο μάρμαρο.

 Η μητέρα του θύματος μίλησε στον Alpha και όπως είπε το παιδί της τηλεφώνησε σπίτι από το κινητό του και της έλεγε κλαίγοντας «ελάτε να με πάρετε από το σχολείο γιατί μου έχουν σπάσει τα δόντια»

«Πήγαμε να το πάρουμε από το σχολείο με τον θείο του. Οι δασκάλοι δεν μας έδιναν κάποια σαφή απάντηση για το τι έγινε. Πήγαμε το παιδί στο Καραμανδάνειο εν μέσω πανικού», είπε αρχικά η μητέρα.

Μάλιστα, η μητέρα καταγγέλλει πως ο διευθυντής δεν γνώριζε που βρισκόταν το παιδί που χτύπησε τον γιο της, ο οποίος όπως λέει εδώ και δύο ημέρες αρνείται να επιστρέψει στο σχολείο.

 «Πώς θα προστατέψουμε τα παιδιά μας; Να τους βάλουμε κράνος; Το παιδί το άλλο συνεχίζει να πηγαίνει στο σχολείο. Κανείς δεν μου είπε πώς να φτιάξω τα δόντια του παιδιού μου και την ψυχολογία του που δεν θέλει να πάει σχολείο», λέει η μητέρα και ξεσπά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις