Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023- Θ. Χριστακόπουλος: Στην πρώτη γραμμή για την επαναλειτουργία της Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023- Θ. Χριστακ...

Η ανακοίνωση

Σε δήλωσή του για την αναστολή λειτουργίας της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας ο Θάνος Χριστακόπουλος, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας με τον συνδυασμό του Κώστα Καρπέτα, αναφέρει τα εξής:

«Θλίψη και οργή μου προκάλεσε η ενημέρωση που είχα από μέλη του Σωματείου Σπουδαστών Δραματικής Σχολής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας ότι η Σχολή τους δεν θα ανοίξει κανονικά φέτος. Η αναστολή της λειτουργίας της Σχολής δεν μου προκάλεσε έκπληξη γιατί από την πρώτη στιγμή τα παιδιά είχαν αντιληφθεί την κοροϊδία της Κυβέρνησης και μου τόνιζαν, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου τότε, ότι το πρόβλημα θα το βρούμε μπροστά μας καθώς με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των αρχών του έτους δεν θα ήταν δυνατόν να ανανεωθούν οι συμβάσεις των καθηγητών τους όπως ίσχυαν ως τώρα.

Τα παιδιά απαιτούν και δικαίως την άμεση τροποποίηση της ΚΥΑ, ώστε να εξαιρούνται και τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ από την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου. Είναι προφανές, κάτι που τους εξέφρασα και κατά την επικοινωνία που είχαμε, ότι, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος αλλά κυρίως και πρωτίστως ως πολίτης Πατρών, θ’ αγωνιστώ για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός τους. Στόχος μας είναι η εύρυθμη λειτουργία της σχολής κι αυτό δεν γίνεται μ’ ευχολόγια αλλά με έμπρακτη συμπαράσταση και αγώνα!!!». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις