Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα παιδιά του Λέοναρντ Μπερνστάιν για το φιλμ «Maestro» και τον Μπράντλει Κούπερ: "Ήταν απίστευτα τέλειος"

Τα παιδιά του Λέοναρντ Μπερνστάιν για το...

Η ταινία προβλήθηκε στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης - Στις αίθουσες στις 22/11/2023

Τα παιδιά του σπουδαίου μαέστρου & συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν (Leonard Bernstein) έμειναν κατάπληκτα όταν είδαν για πρώτη φορά τον 48χρονο Αμερικανό ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) στο ρόλο του πατέρα τους.

«Μας κόπηκε η ανάσα» δήλωσε στο Variety η Τζέιμι Μπερνστάιν (Jamie Bernstein) στην προβολή της ταινίας «Maestro» στο 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

«Σε κάποιες φωτογραφίες μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε λίγο ότι ήταν ο Μπράντλεϊ, αλλά υπήρχαν ορισμένες φωτογραφίες που λέγαμε: «Ω, Θεέ μου!». Ήταν απίστευτα τέλειος».

«Είχα μία κλήση FaceTime και δεν αναγνώρισα τον αριθμό. Αλλά το ρίσκαρα και ήταν ο “πατέρας μου” σε μεγάλη ηλικία» πρόσθεσε η Νίνα Μαρία Φελίσια Μπερνστάιν (Nina Maria Felicia Bernstein). «Φυσικά, ήταν ο Μπράντλεϊ. Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Είχε τσιγάρο και με τα γυαλιά, ήταν τόσο τέλειος».

Ο Αμερικανός Λέοναρντ Μπερνστάιν υπήρξε φημισμένος διευθυντής ορχήστρας, πιανίστας και μουσικός παιδαγωγός. Είχε γεννηθεί στις 25 Αυγούστου 1918, στο Λώρενς της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ και απεβίωσε στις 14 Οκτωβρίου 1990.

Η ταινία που προξένησε πολλές συζητήσεις κυρίως για τη προσθετική μύτη του Μπράντλει Κούπερ, ο οποίος όχι μόνο παίζει αλλά και συνυπογράφει το σενάριο, είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας και εκ των παραγωγών μαζί με τους Martin Scorsese, Steven Spielberg, κ.α., προβλήθηκε πριν 1 μήνα στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας & τώρα ετοιμάζεται για έξοδο στις Αμερικανικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2023 (το ίδιο διάστημα θα έρθει και στην Ελλάδα & την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα).

Αμέσως μετά κοντά στα Χριστούγεννα θα βγει στην πλατφόρμα του Netflix.

Διάρκεια: 129 λεπτά.

Παίζουν και η Κάρει Μάλιγκαν, ο Matt Bomer, η Maya Hawke, η Sarah Silverman, κ.α.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight