Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Ήθελε να με σκοτώσει»- Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που συνελήφθη για βιασμό και εμπορία ανθρώπων

«Ήθελε να με σκοτώσει»- Σε διαθεσιμότητα...

«Με χτυπούσε, έπαιρνε τα λεφτά μου», λέει η γυναίκα που τον κατήγγειλε

Χάρη στην καταγγελία της γυναίκας ο αστυνομικός συνελήφθη σε επιχείρηση της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων. Ο ένστολος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης σε βάρος του. 

Η επιζώσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως ο συνάδελφός τους τη βίαζε κάθε ημέρα επί δύο χρόνια, σύμφωνα με το STAR. Η γυναίκα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της πρόσφατα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Τελικά, αποκάλυψε τα πάντα σε μια φίλη της, η οποία την οδήγησε στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. 

«Ο αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου... να του πληρώνω το σπίτι, θέλει να του πληρώνω το αμάξι… 20.000 ευρώ να παντρευτεί μαζί μου και μετά λέει 50.000», δήλωσε στο STAR η καταγγέλλουσα.  

«Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά», αποκάλυψε ακόμη, για τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του αστυνομικού. 

Πώς συνελήφθη ο αστυνομικός 
Ο αστυνομικός συνελήφθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, η αλλοδαπή σεξεργάτρια είχε πάει στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για να τον καταγγείλει. 

Παρουσία πραγματογνώμονα-ψυχολόγου, η γυναίκα κατήγγειλε ότι τουλάχιστον την τελευταία διετία ο αστυνομικός τη βίαζε συστηματικά και την εξέδιδε έναντι αμοιβής, κρατώντας ο ίδιος τα χρήματα, χρησιμοποιώντας απειλές, ψυχολογική και σωματική βία. 

Ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, προσέγγισε αρχικά την καταγγέλλουσα με το πρόσχημα της παροχής προστασίας. Στη συνέχεια, στο πλαίσιο της συμβίωσής του, απαιτούσε και αποσπούσε μέρος ή όλα τα χρήματά της. 

Μετά την καταγγελία, η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων οργάνωσε επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθη ο αστυνομικός, αφού πρώτα πήρε από την καταγγέλλουσα 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους βρέθηκαν 3.850 ευρώ, μεταξύ των οποίων τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, σε ειδική κρύπτη μέσα σε δωμάτιο όπου μόνο αυτός είχε πρόσβαση. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις