Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Σαρδελιάνος: Τι... ξέχασε ο Κώστας Πελετίδης για το τρένο

Δ. Σαρδελιάνος: Τι... ξέχασε ο Κώστας Πε...

Η ανάρτησή του

Παρέμβαση για το θέμα του τρένου και την τοποθέτηση του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, έκανε με ανάρτησή του, μετά το χθεσινό debate, ο συγκοινωνιολόγος και συνεργάτης του πρώην Δημάρχου Γιάννη Δημαρά Δημήτρης Σαρδελιάνος.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του αναφέρει: "Επειδή βρίσκομαι στο εξωτερικό, δεν είχα χρόνο να δω το debate των υποψηφίων live. Οπότε τώρα σε ένα διάλειμα που βρήκα χρόνο ξεκίνησα να δω λίγο στο youtube. Ξεκίνησε λοιπόν με το αγαπημένο μου θέμα. Το τρένο. Μετα αυτά τα λίγα λεπτά το εκλεισα. Θέλω όμως να κάνω δύο διευκρινήσεις για την αποκατάσταση της αλήθειας.
1. Ο Δήμαρχος είπε ότι αυτό που παρέλαβε από την τότε Δημοτική Αρχή ήταν η λύση της επιφανειακής διέλευσης. Λοιπόν να του θυμίσω (ας δεχτώ ότι το έχει ξεχάσει και δεν το είπε ηθελημένα) ότι κάνει λάθος.
Στην σύσκεψη το καλοκαίρι του 2014 που έγινε στο Δημαρχείο με την παρουσία του τότε Δημάρχου Γ. Δημαρά, του νυν Δημάρχου, του Χ. Κορδά, του καθηγητή από το ΕΤΕΗΑ Sholle, του καθηγητή Β. Παππά, του αείμνηστου Ν. Μηλιώνη και της αφεντιάς μου, έγινε παρουσίαση της διερεύνησης που είχε ξεκινήσει από τα τρία πανεπιστήμια για την διέλευση του τραίνου.
Ο Πελετίδης είπε ακριβώς τα παρακάτω. “Οτι ο Δήμος θα συνεχίσει να συμμετέχει στην διερεύνηση εφόσον από αυτή αφαιρέθεί η επιφανειακή διέλευση”. Ολοι οι καθηγητές του είπαν ότι το μόνο που μπορούν να του υποσχεθούν, και είναι το μόνο που τους επιτρέπει επιστημονική του ιδιότητα, είναι ότι θα διασφαλίσουν ότι θα εξεταστούν όλες οι λύσεις ισότιμα χωρίς εκ των προτερων να έχουν επιλέξει κάποια λύση.
Ο Δήμος έκτοτε αποχώρησε και μάλιστα χαρακτηρησε τους μελετητές ως πρόθυμους αφήνοντας σκιές και λάσπη.
Αρα ο κ. Πελετίδης δεν παρέλαβε ΤΙΠΟΤΑ. Αντιθέτως αρνήθηκε να συμμετάσχει στην μόνη επιστημονική μελέτη αξιολόγησης λύσεων που υπάρχει μέχρι τώρα.
2. Επειδή όλοι οι υποψήφιοι υπερθεματίζουν τη διεκδίκηση για να φτιαχτεί μία τρύπα στο νερό, (στην κυριολεξία) θυμίζω ότι αυτή έγινε απέναντι σε δύο “τρομερά” πολιτικά μεγέθη με άποψη και γνωση για το τρένο. Τον Σπίρτζη και τον Καραμανλή.
Καλή Ψήφο"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις