Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από τους κατοίκους της Παραλίας Προαστίου

Πάτρα: Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της ...

Δράση αλληλεγγύης

Στην πρόσφατη καταστροφική πλημμύρα που χτύπησε τη Θεσσαλία χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, συμπολίτες μας έμειναν άστεγοι, καταστράφηκαν σπίτια αγροκτήματα καλλιέργειες, χάθηκαν ζώα.

Όλοι μας έχουμε τώρα να αντιμετωπίσουμε μια νέα τραγική πραγματικότητα. Οι άνθρωποι που επλήγησαν από την σαρωτική πλημμύρα χρειάζονται επειγόντως την στήριξή μας.
Γι’ αυτό το σκοπό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλιας Προαστείου Πατρών σχεδίασε και υλοποίησε μια ακόμα ΔΡΑΣΗ αλληλεγγύης:
Ενημέρωσε ταχύτατα τους συμπολίτες μας σε ολόκληρη την περιοχή για τις άμεσες ανάγκες των πληγέντων και ζήτησε την έμπρακτη αλληλεγγύη τους.

Η κινητοποίηση μας στηρίχθηκε στην ενημέρωση, είτε με τους παραδοσιακούς τρόπους όπως αφίσες και ενημερωτικά φυλλάδια που διανεμήθηκαν πόρτα-πόρτα από τα μέλη του συλλόγου, είτε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (fb: HDRASHplatnodasos) και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η ανταπόκρισή τους ήταν συγκινητικά άμεση και μαζική, όπως άλλωστε φαίνεται στις φωτογραφίες που απεικονίζουν το μέγεθος της προσφοράς τους και της αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συμπατριώτες μας. Τους ευχαριστούμε όλους γι’ αυτό. Η συλλογή των αγαθών έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, τα οποία θα διατεθούν στοχευμένα σε χωριά της Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις