Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η προεκλογική μάχη πάει... tik tok- To πινγκ πονγκ Πελετίδη- Αϊβαλή με τα βιντεάκια και ο νέος τρόπος επικοινωνίας

Πάτρα: Η προεκλογική μάχη πάει... tik to...

Τα social media αποτελούν το κύριο μέσο της σύστασης των υποψηφίων στους πολίτες αλλά και πεδίο αντιπαραθέσεων

Στο διαδίκτυο και στα social media έχει μεταφερθεί η «μάχη» των εκλογών για το Δήμο Πατρέων, με το Tik Tok, το facebook, το twitter και το Instagram να αποτελούν το κύριο μέσο της σύστασης των υποψηφίων στους πολίτες αλλά και το πεδίο των αντιπαραθέσεων, και τα βιντεάκια να πέφτουν βροχή από όλους τους συνδυασμούς, κυρίως δε από τους επικεφαλής των παρατάξεων, αφήνοντας πίσω τους κλασικούς τρόπους επικοινωνίας.

Το χορό της επικοινωνίας μέσω βίντεο άνοιξε ο Πέτρος Ψωμάς ο οποίος επέλεξε πρώτος να συστηθεί μέσω αυτής της σύγχρονης οδού στους Πατρινούς, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια και οι υπόλοιποι.

Αυτοί ωστόσο που σήκωσαν για τα καλά τον καυγά στο tik tok και τα social είναι ο δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Πελετίδης και ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής. Πρώτος πέταξε το γάντι με ένα βίντεο στο tik tok ο Κώστας Πελετίδης σχολιάζοντας τα όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Βασίλης Αϊβαλής σε σχέση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου.

«Τώρα λέει ψέματα, ή δεν ξέρει τι γίνεται στον Δήμο;» αναρωτήθηκε στο τέλος του βίντεο για να λάβει απάντηση με ...καρδούλα και ενωτικό μήνυμα από τον Βασίλη Αϊβαλή.
Ακολούθησε όμως νέος γύρος αντεγκλήσεων.

Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς ανέβασε στο tik tok ένα βίντεο με το οποίο προσπαθούσε να εξηγήσει γιατί η Μαρίνα της Πάτρας βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Το βίντεο Κορδά, έγινε αφορμή για να σηκώσει το γάντι πάλι μέσω tik tok ο Βασίλης Αϊβαλής ο οποίος έκανε λόγο για ηχηρές ανακρίβειες και έριξε την "φωτοτυπική" ατάκα με αποδέκτη τον Κώστα Πελετίδη: "Ή μας κοροΪδεύουν, η δεν ξέρουν τι γίνεται στο Δήμο".

Ο Κώστας Πελετίδης επανήλθε με νέο βίντεο για τη μαρίνα, στο οποίο κάνει εξαγγελίες για το μέλλον.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απάντηση Αϊβαλή πάλι μέσω tik tok. "9 χρόνια, τι κανατε;" αναρωτιέται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις