Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κώστας Φαλελάκης: Είμαι σε μια ηλικία που χαίρομαι περισσότερο την αγάπη

Κώστας Φαλελάκης: Είμαι σε μια ηλικία πο...

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος, είμαστε μαζί 2,5 χρόνια” δηλώνει

Για την ζωή μετά την απώλεια του αγαπημένου του συντρόφου, Μηνά Χατζησάββα και τη νέα του σχέση μίλησε με ειλικρίνεια ο Κώστας Φαλελάκης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

 «Αυτό που λέμε προσωπικό πένθος, κράτησε 5 χρόνια. Δυσκολεύτηκα και οικονομικά πολύ μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα γιατί είχα κάποιους φόρους από τη νομοθεσία που δεν το προέβλεπε.

Πλήρωσα φόρο 30.000 για το σπίτι που αποκτήσαμε με τον Μηνά, γιατί ναι μεν είχαμε κάποιες διαθήκες ο ένας προς τον άλλον που όμως δεν έχουν ασφάλεια γιατί μπορεί τις προσβάλλει ένα συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού» εξομολογήθηκε αρχικά ο ηθοποιός.

«Στη δική μας περίπτωση δεν υπήρχε τέτοιο θέμα γιατί έχουμε πολύ καλές σχέσεις, τα αδέρφια και τα ανίψια του Μηνά για μένα είναι οικογένειά μου πια…

Το βράδυ που ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης ήμουν μέσα στη Βουλή. Όταν άκουσα από πολιτικούς που είναι γνωστό και στους συναδέλφους τους, ότι είναι ομοφυλόφιλοι, να το καταψηφίζουν, αηδίασα».

 Ο Κώστας Φαλελάκης αναφέρθηκε, μάλιστα, στη νέα του σχέση δηλώνοντας χαρακτηριστικά τα εξής. «Είμαι σε μια ηλικία και σε μια φάση ζωής, που χαίρομαι περισσότερο την αγάπη.

Επειδή και αγαπάω και αγαπιέμαι από τη σχέση που είμαι τώρα, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight