Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νατάσα Μποφίλιου στην Πάτρα: Στηρίζει το 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας

Νατάσα Μποφίλιου στην Πάτρα: Στηρίζει το...

Δείτε ΦΩΤΟ

Τη στήριξή της στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας που ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου εξέφρασε η γνωστή ερμηνεύτρια Νατάσα Μποφίλιου που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Πάτρα για συναυλία.

Ο Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων Αντώνης Χαροκόπος συναντήθηκε μαζί της στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία και θα λάβουν χώρα οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

 

Το 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, που εξελίσσεται σε θεσμό με όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στους χώρους των Παλαιών Σφαγείων Πατρών, από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2023, από την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πατρέων (Πολιτιστικός Οργανισμός και Κοινωφελής Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας) και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Σκοπός των δράσεων είναι η προβολή του σημαντικού και πολύτιμου έργου των φορέων της κοινωνίας των πολιτών, η διάδοση των αξιών της αλληλεγγύης, της ενότητας και της συνεργασίας σε ένα μεταβαλλόμενο κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον, η ανταλλαγή καλών πρακτικών σε θέματα υγείας και κοινωνικής προστασίας, η ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης κ.α. Παράλληλα, η Ομοσπονδία διοργανώνει ενημερωτική εκστρατεία για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσέγγιση και στην παρότρυνση των νέων με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την καλλιέργεια της αιμοδοτικής συνείδησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις