Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλέξης Κούγιας για δίκη Πισπιρίγκου: Επιλέγουν να καλέσουν μια «Κατίνα» κι όχι σοβαρούς επιστήμονες

Αλέξης Κούγιας για δίκη Πισπιρίγκου: Επι...

Επίθεση και κατά του καθηγητή Ράικου για τον οποίο είπε ότι με θράσσος παραπλανά το δικαστήριο

Επίθεση κατά της προέδρου και της εισαγγελέως στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας εξαπέλυσε το πρωί της Παρασκευής ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας.

Αφορμή αποτέλεσε το ότι, σύμφωνα με τον κ. Κούγια «η κυρία εισαγγελέας ζήτησε να δεχθούμε να διαβάσουμε μηνύματα από μια κυρία Κατίνα, φίλη της κατηγορούμενης, που μιλούσαν για καφετζούδες».

«Το δικαστήριο, δηλαδή, απείλησε ότι θα καλέσει μια κυρία Κατία για τα κουτσομπολιά και όχι έγκριτους επισήμονες» πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.


Από τα βέλη του Αλέξη Κούγια δεν ξέφυγε και ο τοξικολόγος κ. Ράικος λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι η κατηγορία της κεταμίνης προήλθε από μια «καινοφανή μέθοδο ενός τοξικολόγου από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος ισχυρίζεται ότι τη βρήκε με ένα καινούργιο μηχάνημα που δεν ξέρουμε ποιο είναι. Δείτε με ποιο θράσσος κ. Ράικος παραπλάνησε τη Δικαιοσύνη μέχρι τώρα».

Όσον αφορά την αντιπαράθεση που είχε χθες, Πέμπτη, με την πρόεδρο του δικαστηρίου, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου επέμεινε στο ότι ο ιατροδικαστής Μπουζιάνης «δεν λέει πουθενά για ανθρωποκτονία στο πόρισμα του. Στο συμπέρασμά του λέει θάνατος από κεταμίνη».

Πρόσθεσε, δε, ότι είπε προς την πρόεδρο ότι «αν προσπαθείτε να εξουδετερώσετε κάθε τι που είναι για την υπεράσπιση της κατηγορούμενης εγώ δεν θα το επιτρέψω».

Σχετικά με την κατάθεση της μάρτυρος υπεράσπισης, της ιατροδικαστού Ουρανίας Δημακοπούλου, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι «με πλήρως επιστημονικό και τεκμηριωμένο τρόπο κι όχι με κουτσομπολιά, απέδειξε ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας δεν οφείλεται στην κεταμίνη» λέγοντας ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας «ήταν θάνατος σύνδρομο τεσσάρων αιτίων».

Σημείωσε, τέλος, ότι το δεύτερο για το οποίο υπήρξε αντίδραση είναι επειδή η κυρία Δημακοπούλου έδειξε αυτά που επισήμανε ο κ. Μπουζιάνης ότι δεν έγιναν σωστές παθολογοανατομικές εξετάσεις.

πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις