Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Στέφανος Κασσελάκης: «Δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας»

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Στέφανος Κασσελάκης: «Δ...

Δείτε βιντεο

Ο Στέφανος Κασσελάκης ολοκληρώνει τη δική του προσπάθεια για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Με ένα νέο βίντεο ζητάει ψήφους που θα τον αναδείξουν νέο αρχηγό του κόμματος…

Ο Στέφανος Κασσελάκης διεκδικεί την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ και ευελπιστεί πως οι εκλογές θα τον αναδείξουν νέο πρόεδρο του κόμματος και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δημοσκόπηση της Metron Analysis δείχνει ντέρμπι ανάμεσα σε εκείνον και την Έφη Αχτσιόγλου. Τα επιτελεία τους, εξετάζουν με προσοχή τον αντίκτυπο της κάθε κίνησης και προσέχουν για να αποφύγουν τυχόν λάθη που μπορούν να κοστίσουν ακριβά.
Σε νέο του διαδικτυακό μήνυμα, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Είναι η ώρα να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα.Είναι η ώρα να επιλέξουμε τι κοινωνία θέλουμε να γίνουμε. Είναι η ώρα να κατακτήσουμε το Ελληνικό Όνειρο.Ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι μέσα από την κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία.

Δεν θα αρχίσω καινούργιο κόμμα. Θα αρχίσω καινούργιο ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί με εσάς. Ελάτε. δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας.Γραφτείτε επιτόπου στα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα και ψηφίστε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις