Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αίσθημα ανασφάλειας στην περιοχή Ρωμανού- Νέα διάρρηξη τα ξημερώματα- Πώς λειτουργούν οι δράστες

Πάτρα: Αίσθημα ανασφάλειας στην περιοχή ...

Οι δράστες αφού σκαρφάλωσαν τον φράκτη περιφραγμένου οικοπέδου επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής, εισήλθαν εντός της αυλής & ακολούθως έσπασαν το παράθυρο του λουτρού της ισόγειας οικίας

Περιστατικό διάρρηξης σε οικία στην περιοχή Ρωμανού Πατρών συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2023. Όπως κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής στο thebest.gr, oι δράστες αφού σκαρφάλωσαν τον φράκτη περιφραγμένου οικοπέδου επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής, εισήλθαν εντός της αυλής και ακολούθως έσπασαν το παράθυρο του λουτρού της ισόγειας οικίας εντός του οικοπέδου, μπήκαν μέσα και άνοιξαν ντουλάπες και συρτάρια επίπλων του σπιτιού.

Όσο ήταν εντός της εν λόγω οικίας, της οποίας οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν εκτός Πατρών, έγιναν αντιληπτοί από ιδιοκτήτες γειτονικού σπιτιού, οι οποίοι ανήσυχοι έβαλαν τις φωνές μέσα στη νύχτα. Στη συνέχεια, ανοίγοντας την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου της οικίας έφυγαν τρέχοντας προς σταθμευμένο όχημα συνεργού τους που τους ανέμενε πλησίον της διασταυρώσεως της οδού Ζωοδόχου Πηγής και της παράπλευρης βοηθητικής οδού της Περιμετρικής Πατρών.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία ενώ αυτό τονίζεται είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που η οικιστική γειτονιά της Ζωοδόχου Πηγής Ρωμανού γίνεται στόχος διαρρηκτών. Συχνά πυκνά, άνδρες περιφέρονται στην περιοχή νυχτερινές ώρες. Καταφθάνουν εκεί άλλοτε με αυτοκίνητα και άλλοτε με δίκυκλα σε παρέες των 2 έως 6 ατόμων, αναφέρει η καταγγέλλουσα κάτοικος προσθέτοντας πως τα άτομα αυτά προσποιούνται ότι απολαμβάνουν την θέα της νυχτερινής Πάτρας από την περιοχή, συζητούν μεταξύ τους καπνίζοντας και πίνοντας μπύρες. Παράλληλα, περιφερόμενοι  παρατηρούν διαρκώς τις γύρω οικίες γνωρίζοντας έτσι πότε απουσιάζουν από αυτές οι ιδιοκτήτες τους.

Η κατάσταση αυτή δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας για τους κατοίκους της περιοχής που κατ΄ επανάληψη στο παρελθόν έχουν τονίσει με γραπτές καταγγελίες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και με σειρά δημοσιευμάτων, τόσο σε τοπικά μέσα ενημέρωσης όσο και πανελλαδικής εμβέλειας, το πρόβλημα και την αναγκαιότητα αστυνόμευσης της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις