Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ανθή Βούλγαρη για τις πλημμύρες: «Πονάει η ψυχή μου, οι δικοί μου έχουν ακόμα μπιτόνια με νερό»

Ανθή Βούλγαρη για τις πλημμύρες: «Πονάει...

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την γενέτειρά της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Συγκλονισμένη είναι η Ανθή Βούλγαρη, καθώς έχει καταγωγή από τη Θεσσαλία και πιο συγκεκριμένα από τον Βόλο, ο οποίος έχει υποστεί τεράστιες ζημιές ύστερα από τις καταστροφικές πλημμύρες. 

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την γενέτειρά της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Πολύ καλά ξεκίνησε η σεζόν αλλά με πολύ κακές ειδήσεις. Στα χωριά μου έχουν χαλάσει οι δρόμοι, έχει μπει νερό στα σπίτια, οι δικοί μου είναι ακόμα με τα μπιτόνια με το νερό», παραδέχεται η Ανθή Βούλγαρη.

«Πονάει η ψυχή μου κάθε φορά που μιλάω για αυτό και κάθε φορά που βλέπω τις εικόνες. Δεν είναι μόνο το τι περνάνε οι δικοί μου, το περνάει όλος ο κόσμος. Είναι η καταστροφή που έχει συντελεστεί και οι άνθρωποι που έχουν χαθεί», εξομολογείται στη συνέχεια η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega.

Πώς σχολιάζει την αλλαγή στην ώρα μετάδοσης του «Κοινωνία Ώρα MEGA»; «To 05:00 ήταν κάτι που γνωρίζαμε ότι έτσι θα είναι, το κάναμε πολλά χρόνια με τον Ιορδάνη. Ήμασταν 06:00 μέχρι να ξεκινήσει το κανονικό πρόγραμμα, τώρα μπήκε και η Ελεονώρα στη δική της ώρα, οπότε προχωράμε έτσι. Δεν μας επηρεάζει κάπου αυτό», απαντά η Ανθή Βούλγαρη στην κάμερα του «Super Κατερίνα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight