Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Blue Horizon: Στην Κρήτη η σορός του Αντώνη Καργιώτη - Σήμερα η κηδεία του

Blue Horizon: Στην Κρήτη η σορός του Αντ...

Παγωμένο το πανελλήνιο για όσα συνέβησαν στο λιμάνι του Πειραιά

Στην Κρήτη έφτασε η σορός του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, του άνδρα που έχασε τη ζωή του ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon και τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη στη θάλασσα, καθώς σήμερα Παρασκευή θα γίνει η κηδεία του.

Η σορός του έφτασε στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής λίγο μετά τις 07:30 το πρωί και όπως αναφέρει το creta24.gr, η ατμόσφαιρα στο λιμάνι ήταν «παγωμένη» για τον 36χρονο Αντώνη που δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο Blue Horizon. Θα μεταφερθεί στον στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 11:00 το πρωί για την κηδεία.

Όλο το νησί θρηνεί για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon δεν τον άφησαν να μπει στο πλοίο και τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη, με αποτέλεσμα να καταλήγει στη θάλασσα.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 12:00 το μεσημέρι, ενώ η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11:00 το πρωί.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, το κλίμα στην περιοχή εξακολουθεί να είναι βαρύ, με τους συμπολίτες του άτυχου 36χρονου να μην μπορούν ακόμα να πιστέψουν όσα απάνθρωπα οδήγησαν στο θάνατό του, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι οι 4 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη θα απολογηθούν αύριο Σάββατο, για τις βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, οι οποίες τιμωρούνται μέχρι και με ισόβια κάθειρξη.

Ειδικότερα, σε βάρος του άνδρα του πληρώματος που έσπρωξε τον 36χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο. Παράλληλα, σε βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις