Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ηθοποιός Έμμα Τόμσον σχεδιάζει να μετακομίσει μόνιμα στη Βενετία

Η ηθοποιός Έμμα Τόμσον σχεδιάζει να μετα...

Έχει ήδη αγοράσει ένα αρχοντικό στην πόλη των Δόγηδων, στο οποίο περνά τουλάχιστον δύο μήνες τον χρόνο

Η διάσημη Βρετανή ηθοποιός Έμμα Τόμσον - Emma Thompson αποκάλυψε στο ιταλικό έντυπο Il Gazzettino ότι θέλει να «εγκατασταθεί στη Βενετία».

Είναι ένα όνειρο από την παιδική της ηλικία και τώρα, αγοράζοντας εκεί ένα αρχοντικό στο οποίο περνά τουλάχιστον δύο μήνες τον χρόνο, ελπίζει να τα καταφέρει και να ζήσει μόνιμα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η πόλη των δόγηδων, η Βενετία που κάθε χρόνο αρχές Σεπτεμβρίου φιλοξενεί το διάσημο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της, είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της 64χρονης ηθοποιού από την παιδική της ηλικία. «Τώρα, το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Έχω εγκατασταθεί σε ένα σπίτι μέσα στην πόλη και όποτε μπορώ, περνάω εκεί τουλάχιστον δύο με τρεις μήνες. Παράλληλα μελετώ τα ιταλικά, τα οποία θέλω να γνωρίζω και να μιλάω όσο το δυνατόν καλύτερα» είπε στο Il Gazzettino η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία επίσημα ζει στο Λονδίνο.

Η Έμμα Τόμσον που εκτός από ηθοποιός, είναι και σεναριογράφος, έχει τιμηθεί με το βραβείο Όσκαρ καλύτερου Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του 1992, «Επιστροφή στο Χάουαρντς Εντ» καθώς και με το Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία του 1995, «Λογική και Ευαισθησία» όπου επίσης πρωταγωνιστούσε.

Πέρυσι βγήκε στις αίθουσες η κοινωνική ταινία «Good Luck to You, Leo Grande» της Σόφι Χάιντ όπου η Έμμα Τόμσον έκανε έναν ενδιαφέροντα, τολμηρό ρόλο.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight