Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός "Θεμέλιο" πρωτοπορεί: Ξεκινά η λειτουργία και του Ιδιωτικού Γυμνασίου

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός "Θεμέλιο...

Μετά την επιτυχημένη λειτουργία του Ιδιωτικού Λυκείου

Μετά την περσινή πρωτοπόρα κίνηση με την ίδρυση του Ιδιωτικού Λυκείου και την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη χρονιά του, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Θεμέλιο συνεχίζει να καινοτομεί, ξεκινώντας τη λεειτουργία και Ιδιωτικού Γυμνασίου.

Ύστερα από 23 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης (Φροντιστήριο, ΚΔΒΜ, ΚΔΑΠ) και γνωρίζοντας πλήρως τις δυσκολίες καθώς και τις θυσίες, που πρέπει να κάνει ένας μαθητής για να μπορέσει να εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και μάλιστα σε σχολές της πρώτης επιλογής του, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΘΕΜΕΛΙΟ προχωρά στην ίδρυση και ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, καθώς το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ήδη λειτουργεί από το σχολικό έτος 2022-2023 .

Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείαςπαρέχοντας απολυτήριο ισότιμο με τα Δημόσια σχολεία.

Εγγραφές γίνονται για μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου είτε στην αρχή της σχολικής χρονιάς , είτε με μετεγγραφή από άλλοΔημόσιο ή Ιδιωτικό Σχολείο κατά την διάρκεια του σχολικού έτους, εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στα 261 045 3189 και [email protected].

 

 

Μιλώντας αναλυτικά με τους υπεύθυνους του Εκπαιδευτικού Οργανισμού, μας ανέπτυξαν τον τρόπο λειτουργίας και τα πλεονεκτήματα για μαθητές και γονείς:

-Γιατί να επιλέξει ένας μαθητής το Ιδιωτικό Γυμνάσιο ή Λύκειο ΘΕΜΕΛΙΟ;

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΘΕΜΕΛΙΟ έχονταςεμπειρία 23 ετών στον φροντιστηριακό χώρο και ποσοστά επιτυχίας κάθε χρόνο μεγαλύτερα του 98% σε όλες τις σχολές, όλων των κατευθύνσεων, αποδεικνύει ότι μπορεί καιγνωρίζει τον τρόπο για να οδηγηθούνοι μαθητές με ασφαλή επιτυχία στην εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Βασική φιλοσοφία του Σχολείου τόσο για το Γυμνάσιο όσο και για το Λύκειο είναι:

·        Η δημιουργία ολιγομελών τάξεωνσε όλα μαθήματα, με περιορισμένες θέσεις, έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα ενασχόλησης μας με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά σε ένα ασφαλές και οικογενειακό περιβάλλον.

·        Επειδή οι τάξεις είναι ολιγομελής, επιτυγχάνεταιεπιπλέονκαι ηδημιουργία ολιγομελών - ομοιογενών τμημάτων, φροντιστηριακού τύπου,στα βασικά μαθήματα (πχ. Έκθεση, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Αρχαία, Ιστορία, Λατινικά, Πληροφορική, Αρχές οικονομικής θεωρίας κλπ).

·        Τα μαθήματα λήγουν καθημερινά το αργότερο στις 15:00 ώστε οι μαθητές να έχουν ολοκληρώσεικαι το φροντιστήριο που παρέχεται σε ολιγομελή – ομοιογενή τμήματαστα βασικά μαθήματα ανάλογα την τάξη.

·        Διδασκαλία από Εκπαιδευτικό προσωπικό με πολύχρονη φροντιστηριακήεμπειρίακαι άρτια καταρτισμένο, με εξειδίκευση τόσο στο γνωστικό αντικείμενο όσο και στην διδακτική.

·        Παρέχουμε ειδική προετοιμασία και στις Ξένες Γλώσσες με σκοπό την απόκτηση πτυχίων σε αυτές (Lower, proficiencyκλπ).

·        Δίνουμε αξία στην έννοια του Σχολείου, και γι΄αυτό ο χώρος θα είναι αποκλειστικά προσηλωμένος σε σχολικές δραστηριότητες, ώστε να υπάρχει ηδυνατότητα μετά τη λήξη των μαθημάτων, στους μαθητές να έρχονται ΔΩΡΕΑΝ και ελεύθερα στο χώρο, με σκοπό να μελετήσουν, να συνεργαστούν με συμμαθητές τους, να απασχοληθούν στην Βιβλιοθήκη, να κάνουν διάφορες εκπαιδευτικές εργασίες κ.λ.π

Βασικό μέλημα του σχολείου μας συνιστά η απόκτηση σφαιρικών και εγκυκλοπαιδικώνγνώσεων μέσω της ουσιαστικής διδασκαλίας όλων των μαθημάτων (Γενικής Παιδείας και Κατεύθυνσης) προκειμένου να επιτευχθεί η γνωστική κατοχή ενός εύρους ποικίλων γνώσεων ωφέλιμων και για την ενήλικη ζωή του μαθητή. Αυτό το πετυχαίνουμε:

·        Δίνοντας βάση στην Πληροφορικήκαιτις Νέες Τεχνολογίες-STEM

·        Με συμμετοχή των μαθητών μας σεδιάφορους διαγωνισμούς

(π.χ Μαθηματικών, Φυσικής, Βιολογίας, Ρομποτικής, Ρητορικής, Λογοτεχνίας κλπ)

·        Με διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και συμμετοχή σε αυτές

·        Με διεξαγωγή εκπαιδευτικών εκδρομών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό

·        Με συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα και Erasmus

Με βάση όλα τα παραπάνω, τα μαθήματα λήγουν καθημερινά τοαργότερο στις 15:00, και έτσιεπιτυγχάνουμε ο μαθητής:

·        Να έχει ελεύθερο το απόγευμα ώστε να ξεκουραστεί, να μελετήσει και να συνεχίσει τις δραστηριότητες του.

·        Να έχει ελεύθερο το Σαββατοκύριακο του, ώστε να προετοιμαστεί για τα διαγωνίσματα που θα διεξάγονται κατά την διάρκεια του σχολικού έτους από Δευτέρα έως Παρασκευή και επιπλέον, να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό του.

 

Επιπλέον,και ειδικότερα στο Γυμνάσιο, εφαρμόζουμε ένα σύστημα διδασκαλίας που επιδιώκει ο μαθητής:

·        να αγαπήσει όλα τα μαθήματα, να εξοικειωθεί με τα νέα δεδομένα και να προετοιμαστεί σωστά για το Λύκειο.

·        να γνωρίσει τις βασικές αρχές των Θετικών και Θεωρητικών Επιστημών (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Πληροφορική, Νεοελληνική Γλώσσα, Ιστορία, Αρχαία), δίνοντας προτεραιότητα στην εντατική τους διδασκαλία.

·        να καλλιεργήσει τη γλωσσική του έκφραση καθώς και να διατυπώνει ορθά και με σαφήνεια τις σκέψεις του τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.

·        να κατανείμει σωστά το χρόνο μελέτης, να βελτιώσει την ποιότητατου και να τον/την ελαφρύνει από άσκοπη και στείρα αποστήθιση .

Επιπλέον, και ειδικότερα στο Λύκειο:

·        Από την Α ́ Λυκείου, γίνονταιεπιπλέον ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας στους μαθητές με βάση την κατεύθυνση που στοχεύουν (θεωρητική ή θετική).

·        Κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου γίνεται προετοιμασία για την τράπεζα θεμάτων, ώστε οι μαθητές να είναι έτοιμοι για τις ενδοσχολικές εξετάσεις καινα έχουν δυνατότητα για ένα ανταγωνιστικό βαθμολογικάαπολυτήριο.

·        Θερινά Τμήματα Εντατικής Προετοιμασίας για μαθητές που θα φοιτήσουν στην Γ’ Λυκείου.

·        Από Β΄ Λυκείου γίνεταιειδική προετοιμασία στις Ξένες Γλώσσες,στο Ελεύθερο και στο Γραμμικό σχέδιογια όσους μαθητές εξεταστούν σε αυτές ως ειδικό μάθημα στις Πανελλαδικές.

Επιπλέον παρέχουμε:

ü  Ανταγωνιστικά δίδακτρα με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών

ü  Υποτροφίες σε όλες τις τάξεις (ολικές 100% ή/και μερικές)μέσω γραπτών εξετάσεων

ü  Εγγύηση τήρησης όλων των διδακτικών ωρών του σχολικού έτους, χωρίς το ενδεχόμενο εξωγενών εμποδίων (π.χ καταλήψεις κλπ)

ü  Υποστήριξη των μαθητών μας από Ειδικό Λειτουργό - Ψυχολόγο

ü  Υποστήριξη των μαθητών μας στον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού. Λειτουργεί τμήμα ΣΕΠ, το οποίο παρέχει πληροφορίες επαγγελματικού προσανατολισμού και επιπλέον διατίθεται ειδικό τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, με τη βοήθεια του οποίου παρέχουμε συμβουλευτική για την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα κάθε ατόμου, ώστε να βοηθήσει τον μαθητή να κάνει κατάλληλη επιλογή κατεύθυνσης και επαγγέλματος.

ü  Σε συνεργασία με αθλητικά σωματεία,δυνατότητα συμμετοχής σε εξωσχολικές δραστηριότητες όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, κλπ.

ü  Αναγνωρισμένη πιστοποίηση στην Πληροφορική, μέσωειδικά διαμορφωμένωνπρογραμμάτων σπουδών, μετά το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου.

ü  Ασφάλιση με ομαδικό ασφαλιστήριο για όλους τους μαθητές, για την περίπτωση ατυχήματος κατά την παραμονή τους στο χώρο του σχολείου.

Πως εξασφαλίζεται ότι γίνεται η ίδια προετοιμασία όπως στο φροντιστήριο?

•Στο πρωϊνό ωρολόγιο πρόγραμμα τα βασικά μαθήματα του Γυμνασίου(Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Πληροφορική, Νεοελληνική Γλώσσα, Ιστορία, Αρχαία) και τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα σε όλες τις τάξεις του Λυκείουδιδάσκονταιαπό καθηγητές με φροντιστηριακή πείρα πολλών ετώνσε ολιγομελή – ομοιογενή τμήματα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως το απόγευμα στο φροντιστήριο, και απλά ενσωματώνουμεκαι δίνουμε αξία και στα υπόλοιπα υποχρεωτικά μαθήματα με βάση το ωρολόγιο πρόγραμμα που προβλέπεται από το Υπουργείο Παιδείας.

• Τα τμήματα είναι ολιγομελή - ομοιογενή, φροντιστηριακού τύπου

• Παρέχουμε τα βιβλία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Θεμέλιο

•Πρέπει να τονίσουμε και να κατανοήσουνγονείς και μαθητές, ότιειδικάοι μαθητές της Γ’ Λυκείου θα διδάσκονταιτο ελάχιστο 24 ώρες την εβδομάδα τα πανελλαδικώςεξεταζόμεναμαθήματα, κατά την διάρκεια του πρωϊνούωρολογίουπρογράμματος (08:00 – 15:00), απόκαθηγητές με φροντιστηριακήπείραπολλώνετών και σε ολιγομελή – ομοιογενήτμήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά