Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Θετικό "πρόσημο" στα ρεκόρ των Πανελλαδικών για Χ. Ανέστη, Μ. Κατσούπη, Π. Κοτσαύτη & Α. Λάζαρη

Θετικό "πρόσημο" στα ρεκόρ των...

Οι διευθυντές σπουδών του φροντιστήριου Πρόσημο μιλούν για τη συνταγή της επιτυχίας των μαθητών τους

"Η παροχή ολόπλευρης παιδείας και ουσιαστικής γνώσης αποτελούν τα εφόδια που θα διαμορφώσουν το υπόβαθρο του μαθητή και θα τον οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων του".

Αυτή είναι η κατεύθυνση της διεύθυνσης και των καθηγητών του φροντιστηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης «ΠΡΟΣΗΜΟ»  που δραστηριοποιείται στο κέντρο της Πάτρας από το 2011.

Απόδειξη της επιτυχίας αυτής της εκπαιδευτικής «στρατηγικής» είναι το ρεκόρ που έσπασαν φέτος οι μαθητές και οι μαθήτριες του φροντιστήριου «Πρόσημο», με το 26% να πετυχαίνει βαθμολογίες που ξεπέρασαν τα 17.000 μόρια και εισαγωγή τους στις πιο υψηλόβαθμες πανεπιστημιακές σχολές.

Πού οφείλεται αυτή η επιτυχία;

  • Οι Διευθυντές σπουδών, Ανέστης Χρίστος, Κατσούπης Μανόλης, Κοτσαύτης Παναγιώτης και Λάζαρης Άγγελος, έχουν φροντίσει ώστε τα αυστηρώς ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα στο φροντιστήριο να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε μαθητή.
  • Η φροντίδα για τον μαθητή αποτελεί βασική επιδίωξη για τους καθηγητές του «Πρόσημο», οι οποίοι είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σπουδών, με πολυετή φροντιστηριακή διδακτική εμπειρία.
  • Τα βιβλία των καθηγητών του φροντιστηρίου αλλά και συγγράμματα παρέχονται δωρεάν στους μαθητές του φροντιστηρίου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται διαγωνίσματα προσομοίωσης Πανελλαδικών εξετάσεων για την Γ’ Λυκείου.
  • Σημαντική βοήθεια παρέχουν τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα (διαδραστικοί πίνακες) που διαθέτουν οι αίθουσες διδασκαλίας στο φροντιστήριο «Πρόσημο». Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα ιδιαίτερων και διαδικτυακών μαθημάτων. Επίσης, σημαντικά υποστηρικτική στην μελέτη των μαθητών είναι η λειτουργία του αναγνωστηρίου.
  • Κάθε χρόνο στο φροντιστήριο «Πρόσημο» πραγματοποιούνται δύο προγραμματισμένες ενημερώσεις γονέων τον χρόνο κατά τις οποίες επιτυγχάνεται η ουσιαστική συνεργασία γονέων και διδασκόντων προκειμένου να γίνονται οι απαιτούμενοι χειρισμοί για κάθε παιδί ξεχωριστά.
  • Παράλληλα, οι προσωπικές συνεντεύξεις των παιδιών με τους Διευθυντές του φροντιστηρίου και τα Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού, στοχεύουν στην ατομική τους στήριξη και καθοδήγηση.

Μάθετε περισσότερα για το "ΠΡΟΣΗΜΟ" εδώ: prosimo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά