Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος: «Πενήντα χρόνια ακούω για όραμα. Εμείς, θα κάνουμε το όραμα πράξη”  

Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπου...

 Στις κάλπες με 408 υποψηφίους

«408! Δημήτρης Καλογερόπουλος!». Με τη φράση αυτή, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας και επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Τώρα» κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, παρουσίασε τους 407 συνοδοιπόρους του που αποτελούν το πιο συγκροτημένο, το πιο συμπαγές και το πιο πολυπληθές ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου στον Δήμο Αιγιαλείας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: 

Ο Δήμαρχος εμφανώς συγκινημένος, απηύθυνε το λόγο σε όλους όσοι βρέθηκαν στην αυθόρμητη γιορτή που στήθηκε στον Φάρο της παραλιακής ζώνης του Αιγίου αμέσως μετά την επίσημη υποβολή της υποψηφιότητας στην πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών, καλώντας τους δημότες να δώσουν στον ίδιο και στην ομάδα του μια δεύτερη θητεία, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο της δημοτικής αρχής.  

«Είμαι σίγουρος ότι στις 8 Οκτωβρίου ο λαός θα αποφασίσει μετά από πολλά χρόνια να υπάρξει επιτέλους στην Αιγιάλεια μια δεύτερη συνεχής δημοτική θητεία. Να μας δοθεί η πολύτιμη ευκαιρία να συνεχίσουμε το έργο μας. Ένα έργο που βγαίνει μέσα από την ψυχή μας και κυρίως μέσα από τη δουλειά μας, μέσα από το πάθος όλων μας. Να φύγει επιτέλους η αρρώστια που έχει το Αίγιο. Ποια αρρώστια; Αυτή που ενώ λαμβάνονταν οι αποφάσεις, βρίσκονταν κάποιοι καλοθελητές που έκαναν τους παράγοντες και δεν τις άφηναν να υλοποιηθούν. Υπόσχεση: Όλες οι αποφάσεις μας θα λαμβάνονται δημοκρατικά αλλά όταν θα λαμβάνονται, δε θα γυρνάμε πίσω. Κανείς δε θα μας πάει πίσω».

Συνεχίζοντας ο κ. Καλογερόπουλος ανέφερε: «Πενήντα χρόνια ακούω για όραμα. Εμείς, θα κάνουμε το όραμα πράξη. Και με την ευκαιρία, θέλω να σας μεταφέρω τον ενθουσιασμό μου και την αγάπη μου σε καθέναν από εσάς γιατί αγκαλιάσατε την προσπάθειά μας. Πάντα, οι συνοδοιπόροι μου κι εγώ περπατήσαμε με τα δικά μας πόδια. Δε ζητήσαμε βοήθεια από κανέναν, εκτός από εσάς. Θα επαναλάβουμε λοιπόν την επιτυχία μας. Θα αποκτήσουμε μια συλλογική δύναμη για να γκρεμίσουμε το κατεστημένο που εδώ και χρόνια ταλαιπωρεί το Αίγιο και την Αιγιάλεια».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις