Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Πανσέληνος Αυγούστου: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια το «θλιμμένο» φεγγάρι

Πανσέληνος Αυγούστου: Πώς θα επηρεάσει τ...

Η Υπερπανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων

Στις 31 Αυγούστου 2023 έρχεται η δεύτερη Υπερπανσέληνος του μήνα, η οποία χαρακτηρίζεται και ως «θλιμμένο» φεγγάρι.

Η Υπερπανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και επηρεάζει με διαφορετικό τρόπο τα 12 ζώδια. Την περίοδο επιρροής αυτής της Πανσελήνου κάποιοι μπορεί να νιώσουν πιο συναισθηματικοί και ευάλωτοι, ενώ κάποιοι άλλοι πιο δημιουργικοί.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθούμε με την ψυχολογία μας, να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας, αλλά και καταστάσεις που ενδέχεται να μας ταλαιπωρούν. Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιρροής αυτής της Πανσελήνου μπορεί να νιώσουμε περισσότερο συνδεμένοι με την διαίσθησή μας και να βρούμε δημιουργικές λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν.

Έτσι θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, η δεύτερη Υπερπανσέληνος Αυγούστου 2023:

 Κριός: Μπορεί να νιώσετε πιο ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας και να αντιμετωπίσετε τυχόν συναισθήματα ή καταστάσεις που μπορεί να σας ταλαιπωρούν.

Ταύρος: Ενδέχεται να νιώσετε περισσότερο συναισθηματικοί και συμπονετικοί. Είναι μια καλή στιγμή για να βοηθήσετε όσους χρειάζονται τη βοήθειά σας.

Δίδυμοι: Η Πανσέληνος σας κάνει περισσότερο διαισθητικούς και δημιουργικούς. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τις τέχνες, τη μουσική ή την ποίηση.

Καρκίνος: Με την επιρροή της Πανσελήνου μπορεί να νιώσετε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Λέων: Ενδέχεται να νιώσετε πιο δημιουργικοί και εκφραστικοί. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με κάτι που σας κάνει να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας.

Παρθένος: Η Πανσέληνος σας κάνει να νιώθετε πιο διαισθητικοί και οργανωτικοί. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με εργασίες που απαιτούν προσοχή και λεπτομέρεια.

Ζυγός: Μπορεί να νιώσετε πιο συναισθηματικοί και συμπονετικοί. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες.

Σκορπιός: Με την επιρροή της Πανσελήνου μπορεί να νιώσετε περισσότερο συναισθηματικοί και διαισθητικοί. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με το παρελθόν σας και να απελευθερωθείτε από τυχόν συναισθήματα ή καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν.

Τοξότης: Η Πανσέληνος σας κάνει πιο δημιουργικούς και αισιόδοξους. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με ταξίδια, εκπαίδευση ή νέες εμπειρίες.

Αιγόκερως: Μπορεί να νιώσετε πιο διαισθητικοί και οργανωτικοί. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

Υδροχόος: Η Πανσέληνος φέρνει δημιουργικότητα και πρωτοποριακές ιδέες. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με ομάδες και κοινωνικά θέματα.

Ιχθύες: Αυτή η πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, επομένως θα νιώσετε την επιρροή της πιο έντονα από τα άλλα ζώδια. Μπορεί να νιώσετε πιο συναισθηματικοί και ευάλωτοι απ’ ότι συνήθως. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας και να διαχειριστείτε τυχόν συναισθήματα ή καταστάσεις που σας απασχολούν.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being