Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά στον Έβρο: Δίχως τέλος ο εφιάλτης

Φωτιά στον Έβρο: Δίχως τέλος ο εφιάλτης

Άνιση μάχη με τους ανέμους

Με νέες αναζωπυρώσεις βρίσκεται αντιμέτωπη για ακόμα ένα βράδυ η Πυροσβεστική στις περιοχές Λευκίμμη, Τρείς Βρύσες, Λεπτοκαρυά και Κοτρωνιά στον Έβρο, με την τελευταία να αποτελεί και το μεγαλύτερο πύρινο μέτωπο.

Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο δόθηκε εντολή εκκένωσης με ενεργοποίηση του 112 καλώντας όσους βρίσκονται στην περιοχή Κοτρωνιά να απομακρυνθούν προς την περιοχή Γιαννούλη.

Δυστυχώς όλη η προσπάθεια που είχε γίνει για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς οι άνεμοι γύρισαν με αποτέλεσμα οι φλόγες να μην κατευθυνθούν προς τις αντιπυρικές ζώνες αλλά από την αντίθετη πλευρά, δυσκολεύοντας περισσότερο το έργο των πυροσβεστών, τους οποίους περιμένει ακόμα μια δύσκολη νύχτα, η 11η κατά σειρά.

Δυσοίωνες όμως είναι και οι μετεωρολογικές προβλέψεις για τις επόμενες ημέρες, καθώς αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση των ανέμων στην περιοχή, η οποία έχει υποστεί τεράστια καταστροφή, με τα στοιχεία της Κομισιόν να αναφέρουν πως η φωτιά στον Έβρο είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις