Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: Δωρεάν διέλευση των μονίμων κατοίκων από τα διόδια εντός του Δήμου, ζητά ο Δήμαρχος Δ. Καλογερόπουλος

Αιγιάλεια: Δωρεάν διέλευση των μονίμων κ...

Η ανακοίνωση

Την ένταξη του Δήμου Αιγιαλείας στο πρόγραμμα δωρεάν διέλευσης μονίμων κατοίκων από τα διόδια της Ολυμπίας Οδού, ζητά με επιστολή του προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ώστε με τη χρήση αυτού του δικαιώματος να ανακουφιστούν οικονομικά οι δημότες που καθημερινά κάνουν μετακινήσεις εντός του Δήμου Αιγιαλείας αξιοποιώντας τον αυτοκινητόδρομο.

Αυτή τη στιγμή, στο πρόγραμμα δωρεάν διέλευσης μονίμων κατοίκων από διόδια συμμετέχουν δημότες από περίπου 25 δήμους όλης της χώρας που κάνουν χρήση των αυτοκινητοδρόμων εντός των ορίων του μόνιμου τόπου κατοικίας τους.

Στην επιστολή του ο κ. Καλογερόπουλος αναφέρει:

«Σχετικά με το πρόγραμμα δωρεάν διέλευσης μονίμων κατοίκων από διόδια και την πολύ μεγάλη συμβολή του στην οικονομική ανακούφιση των δικαιούμενων πολιτών, θα θέλαμε να υποβάλουμε και το δικό μας αίτημα να συμπεριληφθούν και οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αιγιαλείας.

Όπως γνωρίζετε, ο Δήμος Αιγιαλείας είναι από τους Δήμους της χώρας που φιλοξενούν σταθμό διοδίων με αποτέλεσμα να χωρίζεται στα δύο και να καθίσταται υποχρεωτική η οικονομική επιβάρυνση των μονίμων κατοίκων κατά την άσκηση του δικαιώματος της ελεύθερης πρόσβασης και επικοινωνίας εντός του γεωγραφικού πλαισίου του Δήμου.

Παρακαλούμε να κάνετε δεκτό το αίτημά μας και να προβείτε στην εν λόγω ένταξη στο πρόγραμμα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις