Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Εμπρηστικό κοκτέιλ ζέστης και θυελλωδών ανέμων

Καιρός: Εμπρηστικό κοκτέιλ ζέστης και θυ...

Τι αναμένουμε τα επόμενα 24ωρα στις περιοχές με ενεργά μέτωπα

Σε πύρινο κλοιό η χώρα με τις υψηλές θερμοκρασίες και τους ισχυρούς ανέμους να δημιουργούν το απόλυτο «εμπρηστικό» κοκτέιλ.

Το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη το μελτέμι στο Αιγαίο θα υποχωρήσει λίγο, η θερμοκρασία θα παραμείνει υψηλή, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια ίσως με λίγες μπόρες στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 37 με 39 βαθμούς, έως 36 στα νησιά μας.

Η Τετάρτη θα είναι συνολικά κάπως καλύτερη για τη χώρα μας και πάλι θα έχουμε ισχυρούς ανέμους, βοριάδες στα 5 με 6 μποφόρ τις πρωινές μεσημέρι. Φεύγουμε λίγο από την κατάσταση συναγερμού. Ακόμα καλύτερη θα είναι η Πέμπτη από πλευράς ανέμων σε όλη τη χώρα».

Η Πέμπτη θα περάσει με αρκετό ήλιο αλλά και τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά Ηπείρου και Μακεδονίας. Οι βοριάδες μόνο πολύ τοπικά στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 38 με 39 βαθμούς.

Όσο για την Παρασκευή οι μπόρες στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, θα είναι περισσότερες, με βοριά 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Και το Σάββατο οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι αρκετές. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο ακόμη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις