Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαΐμη στο Καραμανδάνειο: "Θα συμβάλλουμε στην αξιοποίηση κτιρίου για τους μικρούς ασθενείς μας"

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαΐμη στο ...

Συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου

Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδος Φωκίων Ζαϊμης.

Ο Φωκίωνας Ζαΐμης, συζήτησε με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου, Ασπασία Ρηγοπούλου, εκτός από  το έργο που γίνεται,  κυρίως τη δυνατότητα συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με το Καραμανδάνειο, με σκοπό να συμβάλλει οικονομικά στην αξιοποίηση ενός κτιρίου που ανήκει στο Νοσοκομείο και βρίσκεται αναξιοποίητο στο κέντρο της Πάτρας, για να καλυφθούν ανάγκες που υπάρχουν. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε στη διοικήτρια, η οποία προσπαθεί τα μέγιστα για το Καραμανδάνειο, ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια το προσεχές διάστημα ούτως ώστε να βρεθούν οι πόροι μέσα από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, διότι, όπως είπε, απαιτείται αναβάθμιση των υπηρεσιών του μοναδικού αμιγώς Παιδιατρικού Νοσοκομείου που καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας. «Το Καραμανδάνειο θα αποφορτιστεί και θα παρέχονται βελτιωμένες υπηρεσίες. Η διαθεσιμότητα του χώρου θα δώσει την ευκαιρία νέων ιατρείων κι έτσι οι μικροί μας ασθενείς θα είναι ασφαλείς». 

Παράλληλα, η διοικήτρια του Νοσοκομείου τον ενημέρωσε για έργα που έχουν δρομολογηθεί, όπως οι διαδικασίες για την κατασκευή νέων χειρουργείων με τη μέθοδο της μεταλλοκατασκευής, για τον εξοπλισμό των κλινικών με νέα μηχανήματα αλλά και την προμήθεια ηλεκτρονικού συστήματος διακίνησης εγγράφων.

Τέλος, ο Φωκίωνας Ζαΐμης συνομίλησε με μέλη του σωματείου εργαζομένων, ιατρούς και προσωπικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις