Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά σε δασική έκταση στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου- ΦΩΤΟ

Φωτιά σε δασική έκταση στην Εθνική Οδό Α...

Προκλήθηκε από φωτιά σε αυτοκίνητο και επεκτάθηκε

Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής σε δασική έκταση στο 29ο χιλιόμετρο στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου , μετά τα διόδια της Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική με τις πρώτες δυνάμεις να σπεύδουν άμεσα για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τον κόμβο Νέας Περάμου.
Στο τμήμα αυτό η κυκλοφορία πραγματοποιείται από την παλαιά εθνική οδό και από δύο λωρίδες της Ολυμπίας Οδού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο και λόγω του αέρα οι φλόγες επεκτάθηκαν σε ξερά χόρτα στην πλαγιά.

Όπως αναφέρθηκε στην τηλεόραση του OPEN λίγο πριν τις 07:30 το πρωί, η φωτιά οριοθετήθηκε και να υπάρχουν διάσπαρτες εστίες, οι οποίες αναμένεται να σβήσουν εντελώς.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής, Βασίλης Βαρθακογιάννης, δήλωσε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί ότι έγινε προληπτική απομάκρυνση 50 περίπου κατοίκων τα ξημερώματα, ωστόσο η φωτιά δεν απείλησε ποτέ τα σπίτια. 

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν σε διάσπαρτες εστίες 72 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 24 οχήματα ενώ με το που ξημέρωσε ρίχτηκαν στη μάχη και τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης, 4 ελικόπτερα εκ των οποίων το 1 για συντονισμό και 2 αεροσκάφη.

Facebook Group Πυρκαγιά Ενημέρωση

Facebook Group Πυρκαγιά Ενημέρωση

Facebook Group Πυρκαγιά Ενημέρωση

Facebook Group Πυρκαγιά Ενημέρωση

Facebook Group Πυρκαγιά Ενημέρωση

Facebook Group Πυρκαγιά Ενημέρωση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις