Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Τζουραμάνης: Θέτει εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ με αιχμές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αχαΐα

Ανδρέας Τζουραμάνης: Θέτει εαυτόν εκτός ...

Η επιστολή παραίτησης προς τον Νίκο Ανδρουλάκη

Παραιτήθηκε από τη θέση μέλους του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής ο Ανδρέας Τζουραμάνης, ο οποίος δημοσιοποίησε την επιστολή παραίτησής του προς τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, εξηγώντας τους λόγους για την απόφασή του.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης αναφέρει:

"Αξιότιμε πρόεδρε κ. Ανδρουλάκη,

με την παρούσα θα ήθελα να σας υποβάλλω την παραίτηση μου από την τιμητική θέση του μέλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ- Κίνημα Αλλαγής. 

Η ανάδειξη σας στην ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ- Κίνημα Αλλαγής, δημιούργησε προσδοκίες στη βάση του κινήματος, ότι πλέον οι κλειστές νοοτροπίες, οι μεθοδεύσει και οι φράξιες, που κι εσείς ο ίδιος βιώσατε στα πρώτα πολιτικά σας βήματα από τα τότε μεγαλοστελέχη του Κινήματος, θα αποτελούσαν παρελθόν.

Το προσωπικό σας βίωμα, ελπίζαμε να γίνει εφαλτήριο για να τεθούν ανοικτές διαδικασίες σε όλα. Αντ΄ αυτού γινόμαστε μάρτυρες του ακριβώς αντίθετου. Με κλειστές πρακτικές που εξυπηρετούν μόνο ημετέρους, θεσιθήρες, στελέχη του κομματικού σωλήνα και όσους έχουν “μπάρμπα στην Κορώνη”, η αναγέννηση της παράταξης αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Αχαΐα, ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, όπου ορισμένοι κάνουν ό,τι τους περνά από το χέρι για να διαφυλάξουν τα προσωπικά τους συμφέροντα, καταδεικνύουν περίτρανα ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ- Κίνημα Αλλαγής μετατρέπεται σε έναν μικρό πολιτικό οργανισμό ομάδων και φραξιών.

Με ένα τέτοιο ΠΑ.ΣΟ.Κ- Κίνημα Αλλαγής που έχει απωλέσει πλέον κάθε ιδεολογική ταυτότητα και αποτελεί δυστυχώς ένα τοξικό περιβάλλον άσκησης “πολιτικής”, αδυνατώ να συμπράξω.

Είμαι βέβαιος ότι στην κοινωνία χιλιάδες προοδευτικοί πολίτες, ανησυχούν για την πορεία που έχει πάρει ο κεντρώος προοδευτικός χώρος που πλέον δεν εκφράζεται αυθεντικά από κανένα πολιτικό κόμμα. Αυτός ο χώρος δυστυχώς σκυλεύεται και εμπαίζεται από τα τρία κόμματα που έχουν ασκήσει εξουσία (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, ΣΥΡΙΖΑ), τα οποία φορούν το προσωπείο του κεντρώου αλλά επί της ουσίας πράττουν χωρίς ντροπή συντηρητικά και ολοκληρωτικά.

Θα παραμείνω πάντα στις επάλξεις της κεντρώας παράταξης που βρίσκεται πλειοψηφούσα μέσα στην κοινωνία και πάντοτε στις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα, βρήκε στο πρόσωπο ενός ηγέτη, την έκφραση της και την κράτησε όρθια. Είμαι απολύτως βέβαιος πως θα έρθει σύντομα εκείνη η στιγμή που εμείς οι “εκτός των τειχών” θα δώσουμε την προοπτική που αξίζει στον πολιτικό μας χώρο."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις