Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τον Αύγουστο από την Άση Μπήλιου

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τον Αύγουστο απ...

Για κάθε ζώδιο

Ο φετινός Αύγουστος είναι ο κατάλληλος μήνας για διακοπές, για ενδοσκόπηση, για να τα βρούμε με τον εαυτό μας, να τον φροντίσουμε και τον κατανοήσουμε.

Mας υπενθυμίζει επίσης ότι το καλοκαίρι και η ανεμελιά τελειώνουν και μπροστά μας έχουμε υποχρεώσεις, ευθύνες και περιορισμούς. Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα κάνει δύσκολο προς επίλυση παζλ τα θέματα της υγείας, της παιδείας και του εργασιακού. Η Νέα Σελήνη στις 16/08 μπορεί να δίνει δυνατότητες σε δημιουργικό επίπεδο, να αναζωπυρώνει ερωτικά πάθη, αλλά δεν παύει να έχει ένταση και να βγάζει απρόοπτα στην καθημερινότητά μας.

Στις 27/08 ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό και μας βάζει στις επάλξεις με μεγαλύτερες φιλοδοξίες για νέα ξεκινήματα το φθινόπωρο.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Αύγουστο.

Κριός
Η επιθυμία σας σίγουρα είναι να κυνηγήσετε τη χαρά και να διασκεδάσετε. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι σε όλη τη διάρκεια του μήνα η Αφροδίτη, θα βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέσα στον τομέα του έρωτα κι αυτό μπορεί να δείχνει ότι δεν παίρνετε την ικανοποίηση που θα επιθυμούσατε από την προσωπική σας ζωή. Σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, μπορεί να υπάρχουν και αλλαγές της τελευταίας στιγμής και αναβολές. Τα θέματα της δουλειάς θα εξακολουθήσουν να είναι σημαντικά σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ακόμη κι αν είστε σε άδεια. Εκμεταλλευτείτε τον μήνα για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Οι σημαντικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα μετά τις 27/08. H δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, φέρνει αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις στο μέτωπο της δουλειάς.

Αύγουστος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο
Μπαίνοντας στον Αύγουστο αυτό που έχετε περισσότερο ανάγκη είναι να χαρείτε την οικογένεια σας. Είστε σε ένα κομβικό σημείο στη ζωή σας που χτίζετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Αλλά τον Αύγουστο μπορείτε να χαρείτε πιο ανέμελες στιγμές ιδιαίτερα μέχρι τις 27/08. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα η Αφροδίτη θα είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, κόβοντας κάτι από τη μεγάλη ικανοποίηση που θα μπορούσατε να λάβετε. Μετά τις 27/08 θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς και των συνεργατών σας. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και στη διάρκεια της Πανσελήνου στις 31/08 σε θέματα συνεργατών ή και φίλων.

Δίδυμοι
Ο Αύγουστος δεν έχει καμία σχέση με τον χαλαρό και τεμπέλικο μήνα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Ειδικά τις πρώτες 22 ημέρες η ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, θα είναι προτεραιότητα. Ο Αύγουστος σαφώς είναι μήνας που θα έχει εντάσεις. Σημαντικός αυτό τον μήνα θα είναι και ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας. Χωροταξικές αλλαγές μπορεί να προκύψουν και στον τομέα της δουλειάς. Μετά τις 27/08 ο Άρης στον Ζυγό, δημιουργεί προοπτικές γνωριμιών για τους αδέσμευτους. Η Πανσέληνος την τελευταία ημέρα φέρνει δυσκολίες στον άξονα καριέρας-οικογένειας και κάποιες σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν για τη συνέχιση ή μη κάποιας κατάστασης.

 
Αύγουστος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο
Ο Αύγουστος έρχεται με μια αίσθηση ότι έχετε μόνο τον εαυτό σας να στηριχτείτε. Θα ψαχτείτε περισσότερο για έσοδα, αλλά να είστε προσεκτικοί και στα έξοδά σας. Σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου θα έχετε πολλά να δείτε, να πείτε και να κάνετε. Μετά τις 23/08 με τον Ερμή ανάδρομο, μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και αναβολές. Μετά τις 27/08 δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανώς να σκέφτεστε μια μετακόμιση ή μπορεί να αλλάζετε και χώρο εργασίας.

Λέων
Οι πρώτες μέρες του Αυγούστου σας επηρεάζουν και δημιουργούν αναταράξεις, κυρίως στα επαγγελματικά. Το αν θα αποφασίσετε μια αλλαγή εξαρτάται από εσάς τους ίδιους. Προσέξτε λίγο μόνο θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό στις 27/08 θα σας εμπνεύσει περισσότερο και θα είναι πιο αποτελεσματική τόσο στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές όσο και στα οικονομικά σας. Δυσκολία στα οικονομικά και μεγαλύτερη πίεση σε οφειλές μπορεί να βιώσετε με τη δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου στις 31/08 αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

 
Αύγουστος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο
Σαφώς ο Αύγουστος δεν θα είναι ένας απολύτως ήσυχος, χαλαρός και ξεκούραστος μήνας. Θα σας εξαναγκάζει σε δράση και λήψη αποφάσεων ή θα σας δημιουργεί μεγαλύτερη ανησυχία. Με κάποιο τρόπο ο Αύγουστος είναι μήνας αντιθέσεων. Η Νέα Σελήνη στις 16/08 μπορεί να ξυπνήσει κάποιες ανασφάλειες ή φοβίες. Με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ορθή πορεία μέχρι τις 23/08 θα θέλετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου, είναι ίσως η πιο απαιτητική του φετινού καλοκαιριού για εσάς με έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Μπορεί κάποια σχέση προσωπική ή επαγγελματική να φτάσει σε οριακό σημείο.

Ζυγός
Η ανάδρομη Αφροδίτη σε όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να φέρει μοιραίες γνωριμίες ή και εξελίξεις στις σχέσεις σας. Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 02/08 μπορεί να φέρει κάποια ένταση ή συναισθήματα θυμού στην επιφάνεια, ειδικά αν τα είχατε καταπιέσει καιρό ιδίως στον χώρο της δουλειάς. Αυτόν τον Αύγουστο είναι επιτακτική η ανάγκη να ξεκουραστείτε ψυχικά και σωματικά. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας στις 27/08 θα σας δώσει ενέργεια, δυναμικότητα, αλλά και το θάρρος να κάνετε τις εκκινήσεις που θέλετε στη ζωή σας. Στη δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες. Ευτυχώς είναι κάτι παροδικό.

Σκορπιός
Σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τομέα της καριέρας, δημιουργώντας σενάρια αναθεωρήσεων, απροσδόκητες τροπές στις επαγγελματικές εξελίξεις, αλλά και σενάρια συνεργασιών με άτομα από το επαγγελματικό παρελθόν σας. Σας αξίζει να έχετε επιτυχία και μην αφήνετε τίποτε και κανέναν να επισκιάσει την αυτοπεποίθησή σας. Με ανάδρομη Αφροδίτη, οι επενδύσεις σε νέες σχέσεις κρίνονται μάλλον απαγορευτικές. Ο Άρης μέχρι τις 27/08 στην Παρθένο σάς κάνει σούπερ δυναμικούς. Μετά τις 27/08 χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να διαπιστώσετε τα αληθινά σας συναισθήματα απέναντι σε ένα νεοφερμένο πρόσωπο στη ζωή σας. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου φωτίζει τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών στις 31/08 προσθέτοντας όμως ένα μεγαλύτερο βάρος ευθυνών.

Αύγουστος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη
Τον Αύγουστο είστε έτοιμοι να διερευνήσετε νέους ορίζοντες. Εύκολο δεν θα είναι, αλλά η επιθυμία της εξέλιξης για έναν Τοξότη δεν σταματά ποτέ. Τα θέματα της καριέρας θα είναι επιτακτικά σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Δυστυχώς ο φετινός Αύγουστος δεν συγκαταλέγεται στους χαλαρούς μήνες της χρονιάς. Μετά τις 23/08 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, περιπλέκοντας λίγο περισσότερο τα πράγματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό στις 27/08 θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε λίγο και να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου στις 31/08 σάς υπενθυμίζει τις επαγγελματικές και οικογενειακές ευθύνες και τις απαιτήσεις.

Αιγόκερως
Ο Αύγουστος είναι ένας απελευθερωτικός μήνας για εσάς. Ένας από τους τομείς που θα σας απασχολήσει σίγουρα είναι τα οικονομικά. Αν μια σχέση νιώθετε ότι έχει διαγράψει τον κύκλο της φροντίστε να αποδεσμευτείτε από αυτή την «τοξική» οικειότητα. Βέβαια Άρης σε κόντρα με το ζώδιο σας σημαίνει και περισσότερα νεύρα, εντάσεις στον χώρο εργασίας και χωροταξικές αλλαγές ή αλλαγές σε πρόσωπα που σας πλαισιώνουν. Μετά τις 23/08 γυρίζει ανάδρομος και ο Ερμής φέρνοντας δυσκολίες στην επικοινωνία ή μικροπροβλήματα σε ταξίδια και μετακινήσεις.

 
Υδροχόος
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που φέρνει σε προτεραιότητα δυο βασικούς τομείς της ζωής σας. Ο ένας αναφέρεται στις σημαντικές σας σχέσεις και ο άλλος στον τομέα των οικονομικών. Με κάποιο τρόπο σας δίνει την ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας. Ακόμη σάς δίνει την ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Άρης από την Παρθένο ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών, αλλά και των βαθύτερων συναισθημάτων σας. Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό μετά τις 27/08 θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να διασκεδάσετε περισσότερο. Η «θλιμμένη» Πανσέληνος του Αυγούστου στις 31/08, σας κάνει πιο συναισθηματικούς αλλά και κυκλοθυμικούς. Από την άλλη, στρέφει την προσοχή σας στην οικονομική ασφάλεια που πρέπει πάση θυσία να αποκτήσετε.

Ιχθύες
Είτε κάνετε διακοπές είτε όχι, τον Αύγουστο ένα μεγάλο μέρος της σκέψης και της προσοχής σας θα απορροφά ο τομέας της εργασίας, της υγείας και φυσικής κατάστασης. Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ, αλλά η Νο1 προτεραιότητά σας είναι η υγεία. Έτσι οι διακοπές κρίνονται απαραίτητες. Η Νέα Σελήνη στις 16/08 μπορεί να δείξει ακόμη μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σας και θα σας βάζει σε σκέψεις για τις σχέσεις σας. Προσοχή και στις παρεξηγήσεις μετά τις 23/08. Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό στις 27/08 θα δώσει έμφαση στα οικονομικά σας. Οι πιο απαιτητικές μέρες του Αυγούστου θα έρθουν στο τέλος του, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 31/08.

πηγή ladylike.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being