Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το χρονικό της αιματηρής καταδίωξης με πυροβολισμούς στον Κολωνό

Το χρονικό της αιματηρής καταδίωξης με π...

Πώς σημειώθηκε το περιστατικό

Νέα στοιχεία για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς από αστυνομικούς κατά ενός 38χρονου, που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον Κολωνό έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το χρονικό της αιματηρής καταδίωξης με πυροβολισμούς
 Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11, όταν ο 38χρονος δράστης μπήκε σε τράπεζα με σκοπό να τη ληστέψει. Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που βρισκόταν έξω από την τράπεζα, αλλά και ο διευθυντής ασφαλείας του υποκαταστήματος ακολούθησαν τον δράστη πεζή, ενημερώνοντας παράλληλα το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Περίπου 900 μέτρα μακριά, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στην συμβολή των οδών Λένορμαν και Παλαμηδίου στον Κολωνό.

Τότε ο 38χρονος, προσπάθησε να τραυματίσει 2 αστυνομικούς και τότε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο ένας εκ των δύο αστυνομικών τον πυροβόλησε. «Είχε ένα μαχαίρι και απείλησε τους αστυνομικούς, και πάνω στην καταδίωξη οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν το όπλο», ανέφερε στο OPEN αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN ο Γιάννης Ζιάκας, ο 38χρονος είναι σεσημασμένος καθώς στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για φθορά ξένης περιουσίας, απείθεια και κλοπή.

Ο δράστης δέχθηκε τέσσερις σφαίρες, οι τρεις στην κοιλιακή χώρα και η μια στον μηρό. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Πάνω του βρέθηκαν 4.000 ευρώ. 

Την ίδια στιγμή, το MEGA έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή καταδίωξη, όπου φαίνεται ο δράστης, λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 
 «Πρωινές ώρες σήμερα, σε κατάστημα Τράπεζας στην περιοχή της Ομονοίας, ενεργοποιήθηκε από υπάλληλο της Τράπεζας το κουμπί πανικού για εν εξελίξει ληστεία.

 Αστυνομικός, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, έξωθεν του καταστήματος την ώρα της ληστείας και από κοινού με το διευθυντή ασφαλείας της τράπεζας, ακολούθησαν πεζοί το δράστη, ο οποίος εξήλθε του καταστήματος έχοντας αφαιρέσει χρηματικό ποσό, ενημερώνοντας παράλληλα το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

 Άμεσα κατέφθασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε χρηματικό ποσό, αποπειράθηκε με αιχμηρό αντικείμενο να τραυματίσει δύο αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων έκανε, αμυνόμενος, χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού, τραυματίζοντας το δράστη.

 Από το σημείο διερχόταν ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς για να παραλάβει το δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός.

 Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας».

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις