Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: «Ο αστυνομικός του είπε να σταματήσει, μετά άκουσα 2 πυροβολισμούς» - Τι ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας

Κολωνός: «Ο αστυνομικός του είπε να σταμ...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το επεισόδιο με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον Κολωνό.

 Ο άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμό από αστυνομικό, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, είχε πραγματοποιήσει ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως 19. Οι εργαζόμενοι πάτησαν το κουμπί πανικού στις 11:14 για να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Έξω από το υποκατάστημα βρισκόταν τυχαία και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος μαζί με τον άνδρα security της τράπεζας, άρχισαν να τον καταδιώκουν τον δράστη.  Στη συμβολή των οδών Παλαμιδίου και Λένορμαν και αφού είχαν φτάσει στο σημείο και άνδρες της ΔΙΑΣ, φέρεται να επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε αστυνομικό, ο οποίος απάντησε, κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού όπλου του.

Ο δράσης δέχθηκε τέσσερις σφαίρες, οι τρεις στην κοιλιακή χώρα και η μια στον μηρό. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Πάνω του βρέθηκαν 4.000 ευρώ. 

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας που εργάζεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου εκτυλίχθηκε το αιματηρό περιστατικό μίλησε σε δημοσιογράφους που έφτασαν στο σημείο για το αιματηρό συμβάν, συγκλονίζοντας με τα λεγόμενά του. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί του φώναζαν να σταματήσει, αλλά ο δράστης άρχισε να τρέχει και στη συνέχεια ακούστηκαν δυο πυροβολισμοί.

«Είδα το περιπολικό, ο αστυνομικός τον άφησε να βγει απ’ έξω και του λέγε να σταματήσει, αλλά εκείνος δεν σταμάταγε και προχώρησε προς τα πέρα. Αμέσως μετά ακούστηκαν οι δυο πυροβολισμοί», τόνισε. Όσον αφορά τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν μετά τους πυροβολισμούς, ο αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι ο δράστης «χτύπησε το περιπολικό, και σηκώθηκε και προχώραγε προς τη Λένορμαν».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

«Πρωινές ώρες σήμερα, σε κατάστημα Τράπεζας στην περιοχή της Ομονοίας, ενεργοποιήθηκε από υπάλληλο της Τράπεζας το κουμπί πανικού για εν εξελίξει ληστεία.

 Αστυνομικός, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, έξωθεν του καταστήματος την ώρα της ληστείας και από κοινού με το διευθυντή ασφαλείας της τράπεζας, ακολούθησαν πεζοί το δράστη, ο οποίος εξήλθε του καταστήματος έχοντας αφαιρέσει χρηματικό ποσό, ενημερώνοντας παράλληλα το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

 Άμεσα κατέφθασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε χρηματικό ποσό, αποπειράθηκε με αιχμηρό αντικείμενο να τραυματίσει δύο αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων έκανε, αμυνόμενος, χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού, τραυματίζοντας το δράστη.

 Από το σημείο διερχόταν ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς για να παραλάβει το δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός.

 Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις