Βομβαρδισμένο τοπίο
Νέα βίντεο από τη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας που εξακολουθεί να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, λίγα 24ωρα μετά τη σφοδρότατη έκρηξη των πυρομαχικών στις εγκαταστάσεις της 111ης Πτέρυγα Μάχης.
Μάλιστα, οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκουν ακόμα θραύσματα.
Λίγες ημέρες έπειτα από την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε στην 111η Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, δύο νέα βίντεο βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν δέος αλλά και τρόμο.
Στο ένα βίντεο από το εσωτερικό συνεργείου αυτοκινήτων, καταγράφεται η στιγμή που τα τζάμια των οχημάτων γίνονται θρύψαλα εξαιτίας του ωστικού κύματος της έκρηξης.
Το άλλο νέο βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στη δημοσιότητα, τράβηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του κάτοικος της Νέας Αγχιάλου, καθώς οι συνεχείς εκρήξεις μετέτρεψαν την περιοχή σε πεδίο πολέμου.
«Είμαστε τυχεροί που τα θραύσματα πήγαν στην περιοχή των Μικροθηβών και του Οινοποιείου. Αν ερχόταν στην πλευρά του χωριού θα ζούσαμε μία εμπόλεμη κατάσταση», είπε στον ALPHA κάτοικος της Νέας Αγχιάλου.
Νέος ισχυρότερος καύσωνας θα πλήξει τη Μεσόγειο: Στην «κόκκινη» λίστα και η Ελλάδα
Συναγερμός στη Σμύρνη: Ένοπλη επίθεση στο προξενείο της Σουηδίας - Μία σοβαρά τραυματίας
ΣτΕ: Απορρίφθηκαν οι προσφυγές συνταξιούχων για αναδρομικά από διαφορές επικουρικών και επιδομάτων
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












