Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αντίο στον γνωστό ηθοποιό Πολ Ρούμπενς που έφυγε στα 70 του χρόνια από τη ζωή

Αντίο στον γνωστό ηθοποιό Πολ Ρούμπενς π...

Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός αγαπήθηκε από το κοινό χάρη στον ρόλο του Πι-Γουι Χέρμαν, ενός αλλοπρόσαλλου νεαρού με χαρακτηριστικό γέλιο

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός και συγγραφέας Πολ Ρούμπενς - Paul Reubens, ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός έγινε γνωστός και αγαπητός στο ευρύ κοινό με τον ρόλο του Πι-Γουι Χέρμαν - ενός αλλοπρόσαλλου νεαρού με χαρακτηριστικό γέλιο, που φορούσε συνήθως γκρι κοστούμι και κόκκινο παπιγιόν.

Το 1985 είχε κυκλοφορήσει η κωμική περιπέτεια «Η μεγάλη περιπέτεια του Πι-Γουή» σε σκηνοθεσία μάλιστα του Τιμ Μπάρτον (ήταν το σκηνοθετικό του ντεμπούτο). Η ταινία με τον Paul Reubens ως Pee-wee Herman (είχε συνεργαστεί και στο σενάριο) είχε κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου 1985 στις αίθουσες, αποφέροντας πάνω 40 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στη Βόρεια Αμερική. Επίσης έμελλε η συγκεκριμένη ταινία να λάβει θετικές κριτικές και να γίνει στη συνέχεια καλτ. Το φιλμ ήταν & υποψήφιο για το Young Artist Award. Ακολούθησαν δύο (2) σίκουελ: το «Big Top Pee-wee» (1988) και το "Pee-wee's Big Holiday" (2016) σε σκηνοθεσία Τζον Λι.

«Παρακαλώ, δεχθείτε τη συγγνώμη μου επειδή δεν δημοσιοποίησα όσα αντιμετώπιζα τα τελευταία έξι χρόνια», αναφέρει μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του εκλιπόντος καλλιτέχνη στο Instagram.

«Προικισμένο και πολυγραφότατο ταλέντο, θα ζει για πάντα στο πάνθεον της κωμωδίας και στις καρδιές μας ως πολύτιμος φίλος και άνθρωπος με αξιοθαύμαστο χαρακτήρα και μεγαλοψυχία», αναφέρεται στην ίδια ανάρτηση.

Ο Πολ Ρούμπενς είχε γεννηθεί στις 27 Αυγούστου 1952 στο Πίκσκιλ της Νέα Υόρκης & απεβίωσε στις 30 Ιουλίου 2023 στο Cedars-Sinai Medical Center, του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια.

Mε στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight