Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Όλα ανοιχτά για την Περιφέρεια Αττικής- Εκτός κούρσας ο Γιώργος Παπανικολάου

Όλα ανοιχτά για την Περιφέρεια Αττικής- ...

Την Τρίτη οι αποφάσεις Μητσοτάκη

Ανοιχτό παραμένει ακόμη το ζήτημα της υποψηφιότητας ή μη του Γιώργου Πατούλη με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στην Περιφέρεια Αττικής μετά το μεγάλο «φάουλ» με το ζεϊμπέκικο, στο οποίο ο ίδιος υπέπεσε πριν λίγες ημέρες εν μέσω τριήμερου εθνικού πένθους στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον χαμό των δύο πιλότων του μοιραίου Canadair. 

Στη Νέα Δημοκρατία επικρατούν και δεύτερες σκέψεις για το θέμα της Περιφέρειας Αττικής, δεδομένου ότι ο Γιώργος Πατούλης ακόμη και αν δεν στηριχτεί από την Πειραιώς, θα κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Πάντως, από την κούρσα αποχωρεί ο Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος θεωρείτο φαβορί για την αντικατάσταση του κ. Πατούλη, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θέτει εκ νέου την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Γλυφάδας. 

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με όλη μου την αγάπη.
Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.
Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.
Για αυτά που έρχονται.
Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”.
Τα καλύτερα είναι μπροστά»

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστερο πρόσωπο για το «τιμόνι» της Περιφέρειας Αττικής είναι ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ εκτός κούρσας έχει βγει και ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, το όνομα του οποίου ακουγόταν επίσης έντονα.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι συζητείται και νέο πρόσωπο.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις του την ερχόμενη Τρίτη με την επιστροφή του από τη Λευκωσία. 

πηγη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις