Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Τυχοδιωκτισμός και ψευτοτσαμπουκάς...

Τυχοδιωκτισμός και ψευτοτσαμπουκάς...
Γρηγόρης Μαρκέτος

Του Γρηγόρη Μαρκέτου, της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών

Όσο πλησιάζουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο τυχοδιωκτισμός και ο ψευτοτσαμπουκάς της Δημοτικής αρχής Πελετίδη, θα την συνοδεύει σε κάθε της πράξη.
Με ανακοίνωσή της, στηλιτεύει όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ότι δεν ψήφισαν τη διαγωνιστική διαδικασία προκειμένου τάχα να μην προμηθευτεί τρόφιμα ο ΚΟΔΗΠ.
Η Ώρα Πατρών όχι μόνο έχει να επιδείξει δημιουργικές προτάσεις, αλλά προσπαθούμε διαρκώς να διασφαλίσουμε όλες τις διαφανείς διαδικασίες προκειμένου το ταμείο του Δήμου και οι Πατρινοί να πετυχαίνουν τις καλύτερες τιμές!
Στηλιτεύσαμε επανειλημμένως την ηγεσία του ΚΟΔΗΠ, για πλήρη αδιαφάνεια, όταν με απευθείας αναθέσεις προμηθευόταν σε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές προϊόντα όχι από τον μειοδότη, αλλά με απευθείας αναθέσεις. Τους καταγγείλαμε ότι έδιναν χρήματα στους κομματικούς φορείς (Σύγχρονη Εποχή), χωρίς να απευθύνονται στα τοπικά βιβλιοπωλεία, έφτασαν και αγόρασαν από τα Γιαννιτσά στρώματα με απευθείας ανάθεση 250.000 ευρώ. Εξυπηρέτησαν με λίγα λόγια τα δικά τους παιδιά...
Στον Κοινωνικό Οργανισμό ο εκπρόσωπός μας Γρ. Μαρκέτος τον Νοέμβρη 2022 πρότεινε και υποστήριξε ότι πρέπει να κοινοποιείται κάθε διαγωνισμός, όπως και ο διαγωνισμός τροφίμων στον στα αρμόδιους τοπικούς φορείς όπως στο Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο ώστε να υπάρχει ευρύτερη ενημέρωση στις τοπικές επιχειρήσεις και επομένως καλύτερες προσφορές.
Η δημοτική αρχή ωστόσο προσπαθεί να μας ξεγελάσει μπροστά στα μάτια μας.
Στην Οικονομική Επιτροπή έφερε τιμές ΛΙΑΝΙΚΗΣ σε προϊόντα ΚΑΙ όχι ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ οι οποίες είναι και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ από αυτές που μπορεί να προμηθευτεί ο καθένας από εμάς στα σούπερ μάρκετ !!!
Προφανώς και βολεύονται οι ημέτεροι....
Τολμάει λοιπόν ο υπόλογος απερχόμενος Δήμαρχος να μιλάει για πλατιά και διάφανη διαδικασία...
Στο Δήμο της Πάτρας βρήκαν τους "εύκολους" για να κάνουν τις "κομματικές δουλειές" τους.
Οι σταλινικές μέθοδοι ωστόσο, στη σημερινή εποχή δεν βρίσκουν ευήκοα ώτα.
Η ΩΡΑ της κρίσης έφτασε για την ανερμάτιστη πολιτική Πελετίδη.
Η ''ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ'' πάλεψε και έφερε την λέξη διαφάνεια στον Κοινωνικό Οργανισμό!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις