Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για την πτώση της γέφυρας στα Μποζαϊτικα και την απώλεια ανθρώπινης ζωής

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για την πτώση της γέφυρα...

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Η αννακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με την πτώση της γέφυρας στα Μποζαϊτικα και την απώλεια ανθρώπινης ζωής αναφέρει:

 "Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις «φρούδες» υποσχέσεις που μοίρασε απλόχερα η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην πρόσφατη επίσκεψή της στην περιοχή μας και σήμερα είχαμε ένα τραγικό γεγονός σε έργο που εποπτεύει το Υπουργείο.

Η πτώση της γέφυρας στα Μποζαϊτικα είναι απόρροια μιας κατάστασης που συμπυκνώνει στο μέγιστο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι  κρίσιμες υποδομές της χώρας από το αρμόδιο υπουργείο. Η μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας για τους εργαζομένους παραβιάζοντας τη σχετική εγκύκλιο για την αποτροπή εργασιών σε συνθήκες καύσωνα και η παρουσία πολιτών κάτω από το υπό καθαίρεση τμήμα της γέφυρας λειτούργησαν σαν μεγεθυντικός φακός για το τρόπο που αντιμετωπίζουν τα έργα αυτά η εποπτεύουσα αρχή, η παραχωρησιούχος εταιρία και ο εργολάβος.

Η απώλεια μια ανθρώπινης ζωής και ο τραυματισμός δεκάδων άλλων συνανθρώπων μας γεννούν μια σειρά ερωτημάτων που πρέπει άμεσα να απαντηθούν από τους εμπλεκόμενους φορείς. Το λιγότερο που περιμένουμε είναι να αποδοθούν οι ευθύνες για αυτό το τραγικό γεγονός, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει «κανονικότητα» η απώλεια των ανθρώπινων ζωών σε χώρους εργασίας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις