Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Ένας νεκρός και 8 τραυματίες σύμφωνα την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής- ΒΙΝΤΕΟ

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Ένας νεκρ...

Ένας νεκρός και 5 τρυαματίες στο Ρίο και 3 τραυαμτίες στον Άγιο Ανδρέα

Για την κατάρρευση τμήματος γέφυρας στην Πάτρα ενημέρωσαν επισήμως η πυροσβεστική και η αστυνομία. Όπως είπε ο  εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, ένας νεκρός και 5 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και τρεις τραυματίες στον Άγιο Ανδρέα.

Και ανέφερε πως "στο συγκεκριμένο τμήμα της γέφυρας είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία και ήταν κλειστό με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας από την Πέμπτη 20 Ιουλίου λόγω εργασιιών κατεδάφισης για την ανακατασκευή της Κάτω διάβασης".

 

"Στις12:47 σήμερα το μεσημέρι, ειδοποιήθηκε το κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος για το δυστύχημα. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, η ομάδα ΙΚΑΡΟΣ, με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, καθώς και ειδικά διασωστικά οχήματα της 6ης ΕΜΑΚ με 2 διασωστικούς σκύλους, ενώ μεταβαίνουν δυνάμεις και από 1η και 5η ΕΜΑΚ., είπε.

Και συμπλήρωσε:

Στο σημείο παραμένουν 5 ασθενοφόρα και μια κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Ακόμα, έχουν μεταβεί δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας από γειτονικές Περιφερειακές Ενότητες καθώς και από Αττική. Έχει ενημερωθεί από την αστυνομία ο αρμόδιος εισαγγελέας ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Επίσης στο σημείο βρίσκονται ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος και η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις