Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά: Διεκόπη η κυκλοφορία στη νέα και παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου

Φωτιά: Διεκόπη η κυκλοφορία στη νέα και ...

Με εντολή της Αστυνομίας

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στο Λουτράκι, η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε κοντινές περιοχές.

Συγκεκριμένα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα και παλαιά Εθνική Αθηνών – Κορίνθου, από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι ο Δήμος Λουτρακίου έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τους επόμενους 6 μήνες ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της φωτιάς, η οποία έχει κάψει πολλά στρέμματα γης και σπίτια.

Η ανακοίνωση από την Ολυμπία Οδό

Με εντολή της Τροχαίας, ανακοινώνεται διακοπή της κυκλοφορίας από την Ελευσίνα έως την Κόρινθο λόγω των πυρκαγιών σε Λουτράκι και Μάνδρα. Γίνεται αναστροφή των οχημάτων στα διόδια της Ελευσίνας και στον κόμβο Επιδαύρου.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις