Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάρισα: Έξι χρόνια κάθειρξη στον πρώην προϊστάμενο για τον βιασμό καθηγήτριας

Λάρισα: Έξι χρόνια κάθειρξη στον πρώην π...

Η απόφαση

Ποινή κάθειρξης 6 ετών επέβαλε σήμερα Δευτέρα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων στον 63χρονο, πρώην ανώτερο στέλεχος εκπαίδευσης, για βιασμό που κατηγορείται ότι τέλεσε σε βάρος της 46χρονης, σήμερα, καθηγήτριας το φθινόπωρο του 2021 στη Λάρισα.

 Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 17 Σεπτεμβρίου του 2021 στον Αγιοκάμπο Λάρισας, ο κατηγορούμενος, εξανάγκασε την 46χρονη με την οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκινητό του, σε σεξουαλικές πράξεις χρησιμοποιώντας τη δύναμη του με τη γυναίκα να αντιδρά και να του ζητά, κλαίγοντας – όπως αναφέρει το κατηγορητήριο σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα larissanet.gr- να σταματήσει.

Η δίκη σήμερα ξεκίνησε με την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας η οποία πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου και μετά τις αγορεύσεις πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, το δικαστήριο αφού συσκέφτηκε αποφάσισε ομόφωνα (7-0) την ενοχή του κατηγορουμένου επιβάλλοντας ποινή κάθειρξης έξι ετών και ενώ του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

 Τέλος, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη με τον 63χρονο να είναι ελεύθερος μέχρι το δευτεροβάθμιο δικαστήριο με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

 Να σημειωθεί ότι η δίκη διεξήχθη καθ’ όλη τη διάρκεια της, κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις