Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με συγκινητικά λόγια αποχαιρετά ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» την Μαίρη Ζεππάτου

Με συγκινητικά λόγια αποχαιρετά ο Σύλλογ...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο της εξέδωσε και η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» με ανακοίνωση του, εκφράζει εκ μέρους όλων των μελών του τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο της Μαίρης Ζεππάτου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «η Μαίρη ήταν μέλος του Συλλόγου μας και για πολλά χρόνια μέλος της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων, την οποία δεν εγκατέλειψε ακόμη και όταν είχε να παλέψει με το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της. Θα την θυμόμαστε ως μια νέα γυναίκα με δυναμική προσωπικότητα. Υποκλινόμαστε μπροστά στη δύναμη με την οποία αντιμετώπισε την ασθένεια που όσο απειλητικά κι αν της επιτέθηκε, δεν κατάφερε να της αφαιρέσει το χαμόγελο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και ιδιαίτερα στην κόρη της Ήβη Γαλιώτου, το σύζυγό της Νίκο Κωστόπουλο, τον πατέρα της, τον αγαπητό μας Γιώργο Ζεππάτο, Πρόεδρο του Συλλόγου μας, τη μητέρα της Βούλα και την αδελφή της Βάγια, την Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Ορχήστρας.

Καλό σου ταξίδι Μαίρη».

Στο μεταξύ και η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου με ανακοίνωση της αναφέρεται στον αδόκητο χαμό της Μαίρης Ζεππάτου στα 42 της μόλις χρόνια.

Έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Ζεππάτου, γνωστή μουσικός και μέλος της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων «Θ. Τσιπινάκης» επί 30 χρόνια. Μια σημαντική γυναίκα και αγωνίστρια που άφησε το δικό της αποτύπωμα  στην μουσική οικογένεια  της  Πάτρας.

Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στο σύζυγό της Νίκο και στην κόρη της Ήβη, στους γονείς της Γιώργο και Βούλα και στην αδερφή της Βάγια”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις