Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοτικές εκλογές 2023-Δήμος Ερυμάνθου: Η Λαϊκή συσπείρωση για την συνένωση των παρατάξεων Κανελλόπουλου-Δριβίλα

Δημοτικές εκλογές 2023-Δήμος Ερυμάνθου: ...

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Το δικό της σχόλιο για τις πολιτικές εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα κάνει η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση με αφορμή την συνένωση των παρατάξεων Κανελλόπουλου - Δριβίλα
"Καμία έκπληξη , φυσιολογική συμπεριφορά  καρεκλοκένταυρων.

Αφού τα κουκιά δεν έβγαιναν και αφού ο πραγματικός στόχος  δεν ήταν να σώσουν τους ντόπιους και τον τόπο.. , όταν είδαν αδιέξοδα… για να σωθούν οι ίδιοι,  έκαναν  συνένωση .

Καμιά εντύπωση,  αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ που στηρίζονται και στις δυνάμεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ  που όλοι μαζί αφού  δεν διαφέρουν ουσιαστικά  κάνουν κοινά ψηφοδέλτια με στόχο  τις θεσούλες τα οφέλη… Αν  δεν τους βγαίνει  κάνουν ‘’κολοτούμπες  συνενώσεις, μεταπηδήσεις ’’  και πάντα για τον υπέρτατο στόχο της καρέκλας.  

Και φυσικά δεν ξέρουμε τι θα απαντούν όταν τους ρωτούν γιατί πριν , όταν ήταν αντίπαλοι,  οι υποψήφιοι του Κανελλόπουλου έλεγαν ότι ήταν μηδέν η προσφορά του Δριβίλα στην περιοχή σαν  εκλεγμένος στην περιφέρεια.

Τα ίδια όμως έλεγαν οι υποψήφιοι του Δριβίλα για τον Κανελλόπουλο. ότι  ήταν μηδέν, ανύπαρκτος,   και  λίγος ως αντιπολίτευση.

Πόσο θα φταίμε εμείς  αν στηριχτούμε στα λεγόμενα τους και την απλή αριθμητική   και προσθέσουμε το μηδέν συν μηδέν .  Το άθροισμα είναι γνωστό και στην πρώτη δημοτικού.

Αυτά. Βεβαίως για τα προβλήματα των δημοτών  που όλοι τους ήταν απόντες και  τώρα είναι φανερό το παίζουν αρχηγοί και   έχουν την αίσθηση,  ότι  υποψήφιοι και ψηφοφόροι είναι βαλίτσες που  τις πάνε όπου θέλουν.

Για να μην τους αδικούμε όμως να τους αναγνωρίσουμε ότι υπήρξαν  δραστήριοι.. στις κηδείες τα μνημόσυνα τις φωτογραφίες λες και έχουμε καλλιστεία και όχι εκλογές για  να ασχοληθούν με τα προβλήματα που καίνε και κάνουν την ζωή δύσκολη.

Ομως οι κάτοικοι του Δήμου να  βγάλουν τα συμπεράσματα τους

Τα προβλήματα τα ξέρουν

Τους υπεύθυνους τους ξέρουν ,  έχουν καθίσει στο σβέρκο τους τόσα χρόνια.

Το ποιοι έχουν ωφεληθεί και ωφελούνται επίσης το ξέρουν .

Το ζήτημα είναι να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι  στήριζαν και πρωταγωνιστούσαν στις πολιτικές  που στρέφονταν ενάντια τους.

Επιλογή υπάρχει

Στηρίζουμε  συμμετέχουμε  και συμπορευόμαστε  με το ψηφοδέλτιο της ΛΣ που είναι η μόνη δύναμη που αγωνίζεται για τα προβλήματα με άξονα τις λαϊκές ανάγκες . Που είναι η μόνη δύναμη που δείχνει το δρόμο των διεκδικήσεων του αγώνα και παλεύει πρώτη μπροστά.

Γιατί μόνο στο δρόμο του  αγώνα  και της διεκδίκησης υπάρχει ελπίδα.

Αν δεν το κάνουν  το μόνο που μένει είναι να  θρηνούν  πάνω στα αποκαΐδια της ζωής και των δικαιωμάτων που τσαλαπάτησαν αυτές  οι δυνάμεις και τα κομματά τους τόσα χρόνια  . Να  θρηνούν  και άλλες χαμένες τετραετίες…."
 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις