Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημήτρης Δριβίλας: "Για ένα νέο ξεκίνημα στον Ερύμανθο" -Η απάντηση στη Δημοτική Αρχή

Δημήτρης Δριβίλας: "Για ένα νέο ξεκ...

Τι ανάφέρει η ανακοίνωση

Ο Δημήτρης Δριβίλας για την κίνησή του να συμπράξει με την παράταξη του Διαμαντή Κανελλόπουλου, απαντά στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής:

"Τις προηγούμενες μέρες, γίναμε όλοι θεατές των αντιδράσεων που προκλήθηκαν στην δημοτική αρχή της περιοχής μας, από την αναγγελία της σύμπραξης της δημοτικής μας παράταξης με την παράταξη του Διαμαντή Κανελλόπουλου. Για να είμαστε ειλικρινείς τις αναμέναμε. Δεν περιμέναμε όμως το ύφος και την οξύτητα με την οποία απευθύνθηκαν απέναντί σε μας και στην ειλικρίνεια του εγχειρήματός μας.

 Αρχικά θα θέλαμε σε όλους τους τόνους να ξεκαθαρίσουμε πως η συμφωνία μας είναι πολιτική. Καθαρή και χωρίς προ-απαιτούμενα. Την υπαγορεύουν οι ανάγκες του τόπου μας και όχι οι προσωπικές μας στρατηγικές. Από αυτές ούτε διαθέτουμε, ούτε είμαστε και πρόθυμοι να τις υπηρετήσουμε. Στο πλαίσιο αυτό ζητήσαμε και πήραμε την συναίνεση των μελών των παρατάξεων μας μετά από εξαντλητική διαβούλευση. Λαμβάνοντας υπόψιν και την παραμικρή ένσταση και διαφωνία.

Προτάσσοντας το συλλογικό και όχι το ατομικό. Με ανιδιοτέλεια και όχι με δεύτερες σκέψεις και υπονοούμενα.

Δεν αντιμετωπίσαμε και ούτε πρόκειται φυσικά, κανέναν δημότη της περιοχής μας, ως μέλος μια άβουλης αγέλης ανθρώπων που άγονται και φέρονται από τις προσωπικές φιλοδοξίες του εκάστοτε επικεφαλής μιας παράταξης. Για τις κινήσεις μας έχουμε την απόλυτη έγκρισή τους και γνωρίζουμε πολύ καλά πως επιβραβεύουν με την ψυχή τους κάθε μας κίνηση.

Γι’ αυτό και μας εξέπληξε αρνητικά η αντίδραση της δημοτικής αρχής, η οποία τον Ιανουάριο μας είχε υποδεχθεί με ευγενικό τρόπο, μιλώντας για «πολιτικό πολιτισμό». Μάλλον τότε μας θεωρούσε ακίνδυνους, ενώ μάλλον φαίνεται πως τώρα γίναμε επικίνδυνοι για εκείνη. Ας είναι. Εμείς όμως διαθέτουμε στα πολιτικά μας γονίδια την τάση για συνέργειες. Και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε άλλο ύφος και ήθος στην πολιτική μας παρουσία.

 Ως εκ τούτου, καλούμε και εμείς την δημοτική αρχή να ευθυγραμμιστεί με τις «δηλώσεις» και το πνεύμα του Ιανουαρίου. Εμείς τιμούμε τα στελέχη της και τον ίδιο το δήμαρχο, δηλώνοντας ευθαρσώς πως είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους προγραμματική αντιπαράθεση για τα προβλήματα του τόπου μας. Σε κάθε άλλης μορφής προστριβές αδυνατούμε να συμπράξουμε.

 Δημήτρης Δριβίλας

 Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ερυμάνθου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις